МАРКА ТЕД СПЕЧЕЛИ МЕДАЛ ЗА КАЧЕСТВО QUDAL

05/10/2022 Всички, Събития, Корпоративни новини
МАРКА ТЕД СПЕЧЕЛИ МЕДАЛ ЗА КАЧЕСТВО QUDAL

Сред множеството отличия, с които се гордеем, дойде ред на още едно - това за качество на матраците. Не по малко важно и значимо, даващо ни увереност, че вървим към правилната посока и още по-голяма мотивация за продължим да работим все така упорито.

 

Признание за най-високо качество за матраци

Марка ТЕД е отличена като марка с най-високо качество за матраци на българския пазар от ICERTIAS - международна организация за проучване на продукти в повече от 40 държави по цял свят.

Целта на организацията е, чрез различни сертифициращи програми, да удостовери и насочи потребителите към доказани продукти, които предлагат добро качество и стойност.

Марка ТЕД е избрана от потребителите като марка с най-добро качество в категория МАТРАЦИ на българския пазар за настоящата година.

Златният медал QUDAL е голямо признание, защото е присъден от българските потребители, които са оценили най-високо качеството на продуктите. Отличието показва това, което е важно за потребителите днес:

  • качество;
  • стойност;
  • надеждност.

 

Какво представлява програмата на ICERTIAS?

QUDAL - QUALITY MEDAL е една от програмите на ICERTIAS, която отличава продукти с най-високо качество в дадена категория, чрез провеждане на проучвания по международно признати методи. В програмата за сертифициране, ръководеща е страстта да се предложи на потребителите по-лесен начин да търсят продукти и услуги, които ще им дадат повече от това, което очакват. Желанието им е да се създаде култура, в която производителите и доставчиците на продукти и услуги ще се стремят да постигнат максимално качество и да предоставят превъзходни условия. Едновременно с това при всяка покупка, потребителите ще изискват само най-доброто.

Носителите на златния медал QUDAL се избират от потребителите въз основа на детайлно проучване на пазара. Изследването се провежда чрез уеб въпросник, по иновативния метод DEEPMA (Deep Mind Awareness).

Всяко отличие QUDAL - QUality meDAL, издадено на сертифицираната марка, има цифров сертификат за качество, така нареченият QUCERT (QUDAL DIGITAL QUALITY CERTIFICATE). QUCERT всъщност е буквено-цифрова референтна серия или отделен уеб адрес, на който е налична цялата информация за начина, по който конкретният продукт или услуга, носеща медала QUDAL, е спечелила своя статус.

На уеб страницата на QUCERT потребителят може да намери информация като:

  • кога е проведено изследването;
  • кой е извършил изследването;
  • извадка от респонденти;
  • за коя категория продукт или услуга се присъжда сертификата;
  • държавата, за която се отнася;
  • периодът, за който е издаден и др.

 

Няма да спрем до тук

Качеството е субективно явление. Това е емоционално преживяване, което възниква в резултат на възприятие и очакване. Чувството за високо качество се появява, когато възприятието надхвърли очакванията. Усещането за ниско качество възниква, когато възприятието не отговаря на очакванията. 

Мисията на ТЕД е да допринесе за по-добър живот, подобрявайки уюта и комфорта в най-личното пространство във Вашия дом. Съвкупността от стил, функционалност, качество и природосъобразност във всичко, което създаваме, отразява убеждението ни, че и най-малкият детайл е от значение. Ние не предлагаме просто продукти, а начин на живот! Всеки ден се стараем да изградим специална връзка с хората около нас, базирана на доверие и уважение. С тази цел, компанията ни създаде стабилна корпоративна култура, базирана на ценностите, които споделяме и мисията, която следваме. Това не е просто бизнес – това е лично отношение.

Назад към всички статии