АКАДЕМИЯ ЗА СЛАДКИ СЪНИЩА

05/03/2024 Всички, Други
АКАДЕМИЯ ЗА СЛАДКИ СЪНИЩА
По случай Световния ден на съня, организираме онлайн безплатно събитие „Академия за сладки сънища“! 
Присъединете се към нас за онлайн събитието „Академия за сладки сънища“! 
 
 
Дата: 15 март 2024 г. - Световният ден на съня!
Готови ли сте да се потопите в очарователния свят на съня? TED с гордост представя „Академия за сладки сънища“, онлайн събитие, което обединява експерти, специалисти и любопитни умове, за да изследват науката за спокойните нощи.
 
 
Формат на събитието:
- Панелна дискусия: Нашите експерти по съня ще участват в оживена дискусия, отговаряйки на въпроси и хвърляйки светлина върху важни теми, свързани със съня.
- Онлайн достъп: Настройте се от комфорта на вашия дом!
Събитието е напълно безплатно и ще може да се гледа на запис в удобно за всеки време на страницата на събитието, както и на Фейсбук страницата на TED: https://www.facebook.com/tedbedbulgaria/.
 
Гост-лектори:
- Медицински университет в Пловдив: Нашите уважавани специалисти по съня ще разгадаят мистериите на качествения сън, споделяйки прозрения защо е важен и как да го постигнем.
- МЦ по неврология и неврорехабилитация Алексиев и син, София:
- МЦ по белодробни заболявания и медицина на съня Inspiro, София: Потопете се в света на нарушенията на съня, от безсъние до сънна апнея, и придобийте по-задълбочено разбиране за тяхното въздействие върху цялостното здраве.
 
Бонус:
Възползвайте се от онлайн ваучер за 10% отстъпка SLEEP10 при пазаруване в https://ted.bg/ в периода от 15-31 март 2024г.
 
Задайте въпрос към специалистите!
Може да задавате своите въпроси към лекарите, на които те ще отговорят по време на панелната дискусия.
 
Тествайте се!
Ако сте любопитни или имате подозрения, че страдате от нарушения в съня, може да направите онлайн тест тук: http://somnolog.bg/%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b2.../
 
Не пропускайте това пътешествие в царството на сладките сънища!
Назад към всички статии