ПОДМАТРАЧНА СТЕЛКА BIOCRYSTAL® SLEEPAD

23/11/2017 Всички, Други
 ПОДМАТРАЧНА СТЕЛКА BIOCRYSTAL® SLEEPAD

Всяка една от многото клетки в човешкото тяло е важна.

 

Работното време на тялото е 24 часа, седем дни в седмицата, с зашеметяваща производителност на ценните му органи. Повечето от тези важни функции на тялото обаче се случват в тишина и без аплодисменти. Човек дори не е наясно, че органите му дишат 25 000 пъти и потрепват почти 15 000 пъти. Ти генерираш 260 милиарда червени кръвни клетки, твоите мозъчни вълни поемат 20 000 мисли и сърцето бие 100 000 пъти. След 24 часа можеш да регенерираш една четвърт от стомашната лигавица и 0,03% от скелета. Не мислиш ли, че това усилие, упражнявано от твоето тяло, е похвално и затова заслужава известна допълнителна помощ?

 

Можеш ли да си представиш един ден, в който енергията ти следва всички твои задачи?

 

Ще изглежда така: събуждането няма да бъде никакъв проблем, ще бъдеш отпочинала и утрото ще бъде свежо, изпълнено с концентрация и производителност, за да се справиш с ежедневните си задачи. Само си представи, дори след труден работен ден, че можеш да отделиш енергия за най-близките си хора и за себе си. Все още смяташ, че това е невъзможно – пробвай стелката Biocrystal® SleePad ™! Защо не си помогнеш, за да бъдеш най-доброто, което можеш да бъдеш? Работи здраво, но го балансирай с почивка. Има решение - в края на деня просто легни в леглото си. Стелката Biocrystal® SleePadTM ще свърши останалата работа.

 

Стелката Biocrystal® SleePadTM е първият в света интелигентен аксесоар за твоето легло с уникален биокристал(Biocrystal®), койтое вграден вътре.

 

 

Biocrystal® е специална кристална смес, съставена от 16 кристали, златни и сребърни. Всеки компонент в тази мощна кристална смес се смила и смесва по специален начин в точно определено съотношение. Точно това дава на Biocrystal® способността да влияе върху най-малките части на човешкото тяло, като например клетките. Кристалите използват прецизните си вибрации, за да регулират правилния клетъчен метаболизъм.

 

Положителното въздействие на кристалите позволява на организма да укрепва своята имунна система и да подобри шансовете си да се съпротивлява на външни атаки (болести, инфекции, умора, натиск, стрес и др.).

 

Стелката Biocrystal® SleePadTM ще помогне на тялото да поднови загубената си енергия.

 

Да бъдеш пълен с енергия, означава по-лесно усвояване на ежедневните задължения, което води до производителност, даваща ти възможност да направиш много повече за по-кратко време, и в крайна сметка остава повече време теб самата.

 

 

Повече Енергия

 

В тялото ни никога няма достатъчно енергия. Дали си майка, домакиня, работник или мениджър,ежедневните задачи винаги изискват все повече и повече енергия. Освен това, без съмнение, би искала да можеш да се справяшс всичко.

 

Стелката Biocrystal® се отразява на тялото ти, като му позволява напълнода релаксира, да почива, и напълно да възвърне необходимата енергия.

 

Процесът на сливане на био кристала с телесната енергия води до био-съживяване - процес, даващ нова сила, енергия и по-добро настроение. Този процессъщо подмладява организма, защото доброто настроениезабавя процеса на стареене и помага за постигането надобри отношения с заобикалящата ни среда.

 

Повече сила

 

Не е нужно да си професионален спортист, за да знаеш, чесилата е необходима и важна за теб. Твоятавъзстановителна сила се намира във вътрешността на Стелката Biocrystal® SleePad ™ и чака да ти помогне да продължиш напред, по-близо доизпълнението на твоите цели, амбиции и мечти.

 

 

Повече сън

 

Има смарт телефони, смарт телевизори и смарт автомобили; сега е време да имаме и смарт легло.

 

Подобри леглото си с допълнителната интелигентност на кристалите, която сега е по-умна от всякога под формата на уникалната смес Biocrystal®.

 

Балансът на енергия в тялото ти и повечето енергия за ежедневни задачи те карат да се успокояваш и да спиш по-добре без прекъсване.

 

Вътрешните изследвания показват, че 76% от всички участници спят по-добре, като 87% от тях заявяват, че биха препоръчали продукта Biocrystal® на други хора.

 

Освен това е добре известно, че продължителното спане със стелката Biocrystal®SleePad ™ в леглото осигурява приятен, качествен сън и по-бързо възстановяване на енергията.

 

Повече здраве

 

Здравето е безценно и ние всички искаме да бъдемздрави.

 

Малка стъпка към това е да решиш да спиш на стелка Biocrystal®SleePad ™, която в същото време е огромна стъпка към постигане на добро лично здраве.

 

Кристалите в Biocrystal® представляват най-чистата частот земната кора, която излъчва вибрации.Когато са в контакт с човешкото тяло, кристалитехармонизират и регулират енергийния поток и помагат в поддържането на добро общо здраве.

 

Твоето тяло ще бъде доведено до почти перфектен баланс, доперфектно естествено състояние и така става "по-готово"от всякога, за да отговори на всички предизвикателства и възможни възниквания на заболявания.

 

Назад към всички статии