10 СЪВЕТА КАК ДА ОСТАНЕШ В ЛЕГЛОТО ПО-ДЪЛГО

17/11/2017 Всички, Други
10 СЪВЕТА КАК ДА ОСТАНЕШ В ЛЕГЛОТО ПО-ДЪЛГО

Само с 24 часа в денонощието, понякога усещането е, че трудно можеш да се справиш с всичко. И по-специално сутринта, когато битката между съня, здравословните сутрешни навици, и работните ангажименти е най-тежка. Ето защо много хора се обръщат към сутрешните хакове –различни начини, които да опростят рутинните дейности, за да могат да отидат във фитнес залата, да седнат и да хапнат хубава закуска, или да прекарат повече време със своите любими хора. Това може да звучи странно, защото всички знаем, че единственият начин да прекараш допълнително време сутринта е в леглото.

 

С оглед на това, ти представяме нашето простичко, работещо (и забавно) ръководство за повече време за успиване ...

 

1. Вместо да приготвяш дрехите си за следващия ден, лягай си с тях. По този начин, когато се събудиш, вече си готоваза тръгване.

 

2. Комбинирайте сутрешните задачи - например закуска и душ. Ключът тук е да ядеш нещо, което няма да бъде напълно унищожено от малко вода. Мюслито, например, бързо ще запуши сифона, но хапваш един банан и си готова!

 

3. Постави всичко, което ще ти трябва на сутринта (дрехи, четка за коса, крем за лице) близо до леглото си - след това можеш да практикуваш изкуството да се приготвяш за деня в хоризонтално положение.

 

4. Направи си душ, който да пръска хладко кафе - по този начин можеш просто да отвориш устата си, докато се къпеш и да попълниш всичките си нужди от кофеин.

 

 

5. Облечи партньора си, (или детето, кучето, котката, златната рибка), за да изглежда като теб, и го изпрати да работи вместо теб. Ако никога не си била особено продуктивна на работа, на първо място, никой няма да забележи.

 

6. Спри да използваш аларма за събуждане - не само ще прекарваш автоматично повече време в леглото, но ако нямаш, какъвто и да е обществен транспорт, които да вземеш до работа, ще трябва да ходиш пеша, или с колело, като това ще елиминира нуждата да ставаш рано за фитнеса.

 

7. Свържи електрическата четка за зъби, с колелото, за да се зарежда от там - по този начин можеш да си измиеш зъбите и да караш едновременно.

 

8. Обучи децата си, да развеждат кучето до училище (ако са малки, разбира се) - по този начин вашето куче получава разходката, от която се нуждае, а и вече не е нужно ти да ги водиш до училище.

 

9. Запиши твоята страна от предсказуемия сутрешен разговор, който имаш с партньора си, и натисни PLAY бутона за възпроизвеждане, когато изключваш алармата за събуждане–качествено време заедно, без да е необходимо да си в съзнание.

 

10.Напусни сегашната си работа и кандидатствай за работа в някой офис, който е близо до дома ти. Писане, таблици в Excel- няма значение. Ако това означава повече време в леглото, струва си.

Назад към всички статии