TED ИЗПРАТИ МЕСЕЦ МАЙ 2022 С МНОГО БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ

06/06/2022 Събития
TED ИЗПРАТИ МЕСЕЦ МАЙ 2022 С МНОГО БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ

 

В TED винаги сме вярвали, че работата ни е вдъхновена и заредена от смисъла за човешкото добруване.

Произвеждаме продукти, които подобряват качеството на живота и могат да го изпълнят с енергичност и спокойствие. Горди сме с постигнатото до тук и благодарим за доверието на милиони хора по света, които всяка година избират да бъдат наши клиенти.

Благотворителните инициативи са залегнали в корпоративната ни култура и са политика, която следваме търпеливо и последователно.

По отношение именно на тях, май месец, 2022 беше изключително активен.

 

ТЕД БЕД направи дарение на матраци на две болнични заведения СБПЛР, Перник и Белодробна болница, Пловдив. С това се надяваме да подпомогнем бързото и крепко възстановяване на пациентите, чрез по- качествен сън и по- удобна почивка.

 

 

А на традиционните годишни награди за корпоративни партньори на SOS детски селища България – „едно семейство” ТЕД БЕД получи награда ДЪЛГОГОДИШЕН И ВЕРЕН КОРПОРАТИВЕН ПАРТНЬОР.

Сдружение „SOS Детски селища България“ е част от голямото международно семейство „SOS Children’s Villages International“, което от 1949 г. се грижи за близо 2,500,000 деца в 135 страни по света.

 

 

Сдружение „SOS Детски селища България“ започва дейността си през далечната 1990 г. и е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. Сдружението за първи път в България, след демократичните промени, предлага алтернатива на институционалната грижа за деца и вече в продължение на повече от четвърт век „SOS Детски селища България“ осигурява семеен тип грижа, както и подкрепа на семейството, и активно се застъпва за правата на децата и младежите.

С цел да зарадваме децата на първи юни, ние от TED организирахме дарителска кампания съпътстваща месечните ни майски промоции. Отделяхме част от сумата при всеки продаден матрак и по този начин ние и нашите лоялни клиенти, успяхме да дарим сумата от 4000 лв.

 

 

Спете спокойно, мили SOS деца, бъдете все така обичани и обгрижвани!

Назад към всички статии