ЗАЩО ДА ИНВЕСТИРАШ В НОВ МАТРАК?

01/05/2018 Всички, Други
ЗАЩО ДА ИНВЕСТИРАШ В НОВ МАТРАК?

Един нов матрак може да промени значително качеството на съня ти. Той влияе върху личния комфорт и усещане в твоята спалня и начина, по който се чувстваш през деня. Важно е да не забравяш,  че липсата на сън може да доведе до неприятни последствия, като понижена концентрация, раздразнителност и по-сериозни здравословни проблеми. Сънят е нещо, в което всеки трябва да инвестира.

 

1. Ти ще спиш на този матрак в продължение на много години.

Помисли за това, че най-вероятно ще прекараш най-малко 7-9 часа на ден в продължение на най-малко осем до десет години на един матрак, което е около 26 000 часа (или 3 години!). Да не говорим за времето, което ще прекараш в леглото, докато четеш книга, гледаш телевизия, закусваш, прекарваш време с партньора си, подремваш с домашнитеси любимци и още хиляди други неща. Това е много време! Увери се, че изборът, който ще направиш, е такъв, който да задоволи твоите нужди за дълго време - безсмислено еда жертваш комфорта и функционалносттана качеството за по-ниска цена. 

 

Освен това, TED #вхармониястеб притежава толкова широко портфолио от продукти, че е невъзможно да не успееш да откриеш матрак, койтода бъде твоята стабилна опора през следващото десетилетие.

 

2. Матракът влияе на общото ти здраве и благополучие.

Като цяло, да бъдеш здрав включва няколко компонента. Режимът на хранене и упражненията са очевидните, но знаеш ли, че качеството на съня също е фактор с огромно значение? Липсата на сън всъщност може да те накара да качиш килограми, независимо от диетата и упражненията, които правиш. Добрият матрак ще помогне за поддържането на един истински качествен сън през нощта и ще те направи щастлива и здрава. Нашата цел е да предоставим на клиентите си по-добро легло и матрак, отколкото биха могли да очакват, още преди да са отишли в един от нашите магазини.

 

 

3. Няма нищо по-хубаво от едно удобно и топло легло, когато се върнеш у дома.

 

Леглото е много повече от просто място за сън - приятно е да имаш удобно и уютно място, когато се прибереш вкъщи, за да се отпуснеш след дълъг ден. Важно е да се наслаждаваш на съня върху матрака, но също така искаш да се чувстваш комфортно, докато правиш всичко останало на него, като борба с децата, или дори, просто когато отговаряш на имейли с опънати кракав късните часове.

 

4. Старите и износени матраци са неудобни за всички.

Животът се променя често, както и твоят матрак. Оцени настоящата си ситуация: откакто последно си купи ново легло, имала ли си големи промени в живота, като смяна на жилище, бременност или сериозна травма? Забелязваш ли, че много неща започват да те притесняват с годините, които не би забелязала като по-млада? Изборът на матрак, който отговаря на специфичните ти нужди за сън, ще ти помогне да се наспиваш добре всяка вечер и да се събуждашсвежа всяка сутрин.

 

5. Инвестицията в твоето легло е инвестиция в самата теб.

Понякога може да бъде трудно да се мисли в дългосрочен план. Но да инвестираш финансово в добърматрак в крайна сметка е инвестиция в самата теб.

 

Цялостното качество на живота и щастието ти отчасти зависи от това колко добре спиш, колко отпочинала се чувстваш през целия ден, както и пребиваването тиу дома. Правилният матрак за теб ще бъде в основата на спалнята ти, затова е важно да вземеш това решение на сериозно или, ако не си го мислила, да обмислишсмяната на матрака си още днес. Не е нужно да инвестираш много, за да получиш желаното легло, а тази малка инвестиция ще изплати големи дивиденти през останалата част от деня.

Назад към всички статии