СЪВЕТИ ПРИ КУПУВАНЕ НА МАТРАК, АКО СИ СИНГЪЛ

03/04/2018 Всички
СЪВЕТИ ПРИ КУПУВАНЕ НА МАТРАК, АКО СИ СИНГЪЛ

Денят на Свети Валентин мина преди месец, и ако си като много други сингъл хора, вероятно не си била особено развълнувана от това. Целият ден може да се струва като едно голямо напомняне за соловия ти статус, но това, което никой не ти е казал, е, че това да си сингъл означава, че не се налага да правиш компромиси, или да жертваштвоите нужди и желания за друг човек. И най-добрата част? Не е нужно да споделяш леглото си!

 

Ако си сингъл и на пазара за нов матрак, или си готова да се разделиш със стария си, ти си в най-добрата възможна позиция, защото можеш да получиш точно това, което ТИ искаш. Новият матрак може буквално да промени всяка част от живота ти. Той влияе върху комфорта и функционалността на твоята спалня и начина, по който живееш у дома. Също така, липсата на сън може да доведе до раздразнителност, лоша диета и влошаване на здравето. И независимо от това кой матрак си избереш, твоят бюджет ще се вмести в портфолиото от предложения на TED #вхармониястеб, така че да получиш леглото, което искаш, и то на отлична цена.

 

Ние съставихме ръководство специално за теб, което да ти помогне да вземеш решение при покупка на матрак и да го направиш възможно най-лесно. Защото кой има нужда от половинка, когато матракът ти никога няма да те остави, или да те предаде?

 

 

Направи проучване

 

Посети някой от магазините на TED, който е близо до теб, за да проучиш всички най-добри опции за матраци. Има много различни видове и размери на матраци, така че разгледай възможностите, за да видиш какви качества търсиш. Тъй като няма да се притесняваш за предпочитанията на някой друг, това ще ти даде тонове различни опции при разглеждането на матраци.

 

Вземи в предвид начина, по който спиш. Ако си тип "звезда" например, може да предпочетеш двойно легло, за да имаш място и свобода да се разпериш.

 

Направи си списък със "задължителни неща" и неща, без които можеш да живееш. Преминаването през този процес ще ти даде добра представа за това, какво търсиш, когато купуваш матрак.

 

Докато правиш проучване

 

Бъди директна относно твоите нужди и желания. Като си направила своето проучване предварително, това ще ти помогне да комуникираш своите предпочитания на нашите експерти по продажби на матраци, и да им помогнеш да те насочат в правилната посока.

 

Пробвай, преди да купиш. Най-добрият начин да намериш перфектното решение е, да легнеш на матраците в магазина. Дай на всеки матрак поне пет минути, като заемаш различни позиции на спане, така че да можеш да почувстваш нивото на комфорт.

 

Тъй като пазаруваш само за себе си, убеди се и изпробвай всичките си опции, така че да не пренебрегваш нищо. Има много различни видове матраци и не искаш да пропуснеш идеалния за теб!

 

Не се отказвай лесно. Специалистът по продажби ще направи всичко по силите си, за да намери най-подходящия за теб матрак. Но ако не тихареса веднага, не се страхувай да продължиш да търсиш.

 

Помисли за оразмеряване. Няма правило, според което сингъл хората да не могат да спят на матрак с кралски размери. Следи за нашите промоции и намаления, за да си купиш мечтания голям матрак на много по-ниска цена!

 

 

След покупка

 

Дай му малко време. На новия матрак може да му отнеме време, за да се адаптира към тялото ти, затова препоръчваме да му се дадат минимум 30 нощувки, за да се осигури периода на приспособяване.

 

Намери перфектните спални аксесоари. Възглавниците, чаршафите и другите аксесоари имат също толкова значение, колкото и самият матрак. Отдели време, за да избереш тези, които ще ти харесат и ще паснат на твоя стил и предпочитания за комфорт. Ще бъдеш много по-доволна от леглото си! Ако пък не си, връщането на матрак е лесно!

Назад към всички статии