РАЗПРЪСКВАЙ ЛЮБОВ, БЕЗ ДА СТАВАШ ОТ ЛЕГЛОТО НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

09/02/2018 Всички, Други
РАЗПРЪСКВАЙ ЛЮБОВ, БЕЗ ДА СТАВАШ ОТ ЛЕГЛОТО НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Всички знаем класиката около Св. Валентин - червени рози, шоколадови бонбони и вечери в скъпи ресторанти. Ако имаш късмет, ще прекараш този Свети Валентин с някой, когото обичаш, и с когото се чувстваш обичана. Може би имате планове да излезете навън, или мислите да си останете вкъщи –при всички случаи, в някакъв момент ще си легнете.

 

Знаем, че е емоциите могат да бъдат много силни около деня на Свети Валентин. Така че, независимо дали си с някого или сама, искаме да ти дадем няколко възможности за това, как да разпръскваш любов, без дори да ставаш от леглото си.

 

Може би искаш да се поглезиш, или може би искаш да покажеш на някой друг, че той е важен за теб. Както и да го погледнеш, Свети Валентин е перфектния повод да направиш нещо хубаво за себе си и за хората около теб.

 

Ето няколко начина да направиш това:

 

1. Поспи повече от обикновеното.

 

Толкова сладко! За съжаление тази година Свети Валентин се пада в сряда, което означава, че няма да е почивен ден, но пък е перфектното извинение да си поспиш повече. Всеки се чувства по-добре, когато е добре отпочинал, така че и другите хора в живота ти ще оценят, че получаваш нужната почивка. Остани на топло под завивките с твоя партньор, с книга, или послушай любимата си музика, и се насладина специалния ден.

 

 

2. Резервирай си пътуване.

 

Ходи ли ти се някъде? Няма по-подходящ момент от този, за даплануваш и да резервирашсвоето пътуване, което толкова дълго отлагаш да предприемеш. Имаш ли приятели в чужбина? Какъв по-добър начин да им покажеш, че са важни за теб, и да планираш посещение някъде през пролетта или лятото? Освен това имейл пощата ти сигурно ще е пълна с оферти и ваучери за хотели транспортни билети в деня на Свети Валентин.

 

3. Дари нещо.

 

Давай обратно! Да направиш дарение е нещо, което те кара и ти да се чувстваш добре, вършейки нещо добро. Дари онлайн на някой приют, благотворителна организация, или кауза,и ще спиш по-добре през нощта, знаейки, че днес си направила света едно малко по-добро място.

 

4. Обади се на семейството си.

 

Кой казва, че Свети Валентин трябва да бъде свързан само с романтика? Става дума за любов! А кого обичаш повече от своето семейство? Денят на Свети Валентин обикновено не се свързва с обичта към родителите, така че ще е една малка изненада за тях да им се обадиш и да им пожелаеш един прекрасен ден.

 

 

5. Пазарувай от онлайн продажбите.

 

Обичаш ли да пазаруваш? Търговците знаят кога си предразположена къмпазаруване, а Свети Валентин е един от най-големите дни за онлайн пазаруване през годината. Възползвай се и си купи нещо хубаво. Работи здраво. Играй здраво. Пазарувай здраво.

 

6. Гледай филм.

 

Уговори си среща с Брад. В днешно време дори не е нужно да ходиш накино, за да видиш най-новото от Холивуд. Остани си в леглото и гледай филма, който си имала предвид да отидеш да видиш, но просто не си намерила времето. Ако не си сама, ще си спестиш дори и купуването на билети. Освен това можете да си поръчате, каквото искате за ядене, и да се му се насладите, докато гледате, вместо да хапнете само пуканки и кола. Сезонът на Оскаритепредстои и добре да си в крак с номинираните.

 

7. Поръчай храна за вкъщи.

 

Решението да останете този Свети Валентин вкъщи, за да избегнете невъзможните резервации за вечеря, като същевременно избягвате и тълпата, е много добро.Както вече споменахме, поръчайте за вкъщи! Изберете любимия си ресторант, който доставя храна (или използвайте някоя от тези страхотни услуги за доставка от трети страни, които ще донесат каквото и да е до вашата врата), и се насладете на романтична вечеря в леглото. Не забравяй да оставиш бакшиш на доставчика, защото знаеш, че да разнасяш храна на 14 февруари, не е най-добрия начин да прекараш деня.

Назад към всички статии