НОВ МАТРАК, ИЛИ ТОП МАТРАК? КАКВА Е РАЗЛИКАТА?

09/05/2018 Всички, Други
НОВ МАТРАК, ИЛИ ТОП МАТРАК? КАКВА Е РАЗЛИКАТА?

Ако се събуждаш схваната, или не се чувстваш комфортно през нощта, помисли, дали да не смениш матрака си с нов. Можеш да го намериш на много по-достъпна цена, отколкото предполагаш.

 

Мнозина се питат, дали да си купят нов топ матрак, или да закупят изцяло нов матрак с пружини. Има няколко неща, които трябва да имаш предвид при търсенето на продукта, който най-добре да отговаря на заделения бюджет и личните предпочитания.

 

Краткосрочно решение

 

Топ матракът може да бъде много достъпен и лесно решение при неспокоен нощен сън. Топматраците обикновено варират между 60 и 200 лв., като всеки от тях осигурява различно усещане по време на сън. Повечето от тях са на основата на мемори пяна, но има и по-специални топ матраци, които включват гел пяна, както и охладителна технология. Те се слагат върху основния матрак и бързо могат да променят усещането на леглото, в случай че не можеш да си позволиш да  си купиш нов матрак.

 

 

Макар че топ матраците могат да осигурят лесно решение за по-удобен сън в краткосрочен план, тяхната подкрепа и мекота ще намаляват с течение на времето. Тъй като ние предлагаме различни матраци, можем да ти предложим нов топ матрак на чудесна цена. Можеш да посетиш един от нашите магазини, за да ти помогнем да намериш най-добрия матрак за теб, или директно да го поръчаш онлайн на.

 

Инвестиране в дългосрочен план

 

Ако имаш проблеми със съня, или отчаяно се нуждаешот промяна, нов матрак може да ти помогне в това, да получиш комфорта, който ти липсва. Ако си сигурна, че времето на настоящия ти матрак е преминало, пробвай различни нови опции, включително технология, която регулира температурата по време на сън.

 

За разлика от топ матрака, удобството на един основен матрак не се открива директно на повърхността; то се намира вътре в структурата на вътрешността, и не може да бъде решено с поставянето на топ матрак отгоре. Пружинният слой, мемори пяната и подложката са елементите, които наистина осигуряват поддръжката на матрака, необходима за постигане на добър сън през нощта.

 

Независимо дали търсиш бърза корекция, или дългосрочно решение, смяната на леглото ти с ново, което можеш да си позволиш, винаги е добра идея. Можеш да разгледаш за матраци и аксесоари за сън в един от нашите магазини близо до теб, или онлайн на.

Назад към всички статии