КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА ГЕОПАТОГЕННИТЕ ЗОНИ

15/05/2017 Всички, Други
 КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА ГЕОПАТОГЕННИТЕ ЗОНИ

Има много препратки към мистериозните геопатогенни зони през различните времена в историята на човечеството. Преди векове те били наричани "Черни петна" или "Божествени места". Такива места дори се споменават в древните египетски и китайски ръкописи. Китайски император, който е живял 2300 г.пр.Хр., издал постановление, забраняващо строенето без съгласието на лекар или свещеник. Този указ все още е валиден в някои провинции на Китай.

 

Какво представляват патогенните зони?

 

Те са геогрупи, комбиниращи пресичането на излъчвания, идващи от земните недра с кръстосани потоци от подземни води на различни дълбочини. През 30-те години на миналия век немският професор Хартман е доказал, че земята е покрита с ленти, които имат излъчване с неизвестен произход (с ширина 20 см, разстояние помежду им 2 м в посока север=юг и 2,5 м в посока изток-запад). Тези ленти образуват енергийна мрежа, която по-късно е наречена „мрежата на Хартман”. Там, където мрежата на Хартман се пресича с подземни води, възникват геопатогенни зони.

 

Мистериозните геопатогенни зони и наземни радиации, открити с помощта на био-локализация, се считат от хората за необичайни лъчения и са способности да предизвикват болести, особено ракови тумори. Онколозите трябва да са запознати с опасностите от географските фактори в градските и селските райони и от първото посещение на потенциален пациент с рак да анализират неговата жизнена среда. Същината на вредното влияние на тези геопатогенни зони може да разберете по-долу.

 

Структурата на всяка протеинова молекула напълно съответства на определена резонансна честота. Геопатогенните зони засягат протеините на организма с техните патогенни честоти, в резултат на което самият протеин започва да произвежда увреждащи честоти, причиняващи недостатъчност на тъканите и органите. Трябва да сме наясно, че патогенните щети ще се увеличат само с течение на времето, ако човекът не напусне такава зона. Влиянието на геопатогенните зони върху човешкото здраве като правило не е благоприятно и хората обикновено се оплакват от главоболие, липса на енергия и хиперактивност.

 

Геопатогенните зони могат да предизвикат не само главоболие и безсъние, но също и тежки заболявания. Престоят в геопатогенна зона предизвиква след дълъг период рак, чернодробни заболявания, заболявания на долните пикочни пътища, безплодие, хронична хрема и много други заболявания. Здрав човек усеща лошото влияние на тези зони едва когато започне да се разболява.

 

Дългият престой в геопатогенна зона може да доведе до много сериозни последици. В зависимост от продължителността на престоя (50 часа и повече на месец), ъгъла на проекция, силата на имунната система и много други фактори, тя може да причини нарушения на нервната система, заболяване на мускулно-скелетната система, рак, инсулт, или сърдечен удар.

 

Малките деца са много чувствителни и затова те търсят в своето легло винаги такова място, за да избегнат зоните или да спят спокойно. Затова с правилна или грешна позиция в леглото те могат да влияят на своето здраве.

 

Ако цялото тяло е засегнато от опасна зона, то може да доведе до повреда на ставите и много често може да причини множествена склероза, отворени трофични язви и недостиг на коагулация. Дори краткосрочното излагане на такива зони е опасно за човешкото здраве. На учените и специалистите им отне много години време, за да определят радикалното действие на тези явления, а всичко това стана възможно и с прогресивното развитие на природни науки като геология, геохимия и геофизика. Био-местоположението играе важна роля при установяването на геоекологични проблеми и опасните въздействия на геопатологичните зони върху човешките същества, живеещи в градските райони. По-дълго влияние на излъчването в жилищни помещения може да предизвика например честота на нарушенията при генерирането на рибонуклеинова киселина, т.е. на носителя на генетичната информация. В по-лекия случай това нарушение вреди на функцията и дейността на съответните клетки, в по-лошия случай то влияе върху тяхното делене и закъсняването/забавянето на това действие може да ни застраши с рак. Този процес на постепенно възникващи грешки може да продължи дълги години.

 

Благодарение на висококвалифицираните оператори, извършващи биологично локализиране и на основата на високата чувствителност на хората към супер слабите електромагнитни полета, е установено, че наземните структури могат да провокират различни заболявания, особено онкологични. Благодарение на последователната работа на операторите за биологично локализиране, здравето на хиляди хора в различни страни по света е спасено. Най-ефективното и терапевтично действие би било да се стои далеч от такива геопатогенни зони. Може да е много трудно да се лекува пациент, който спи, работи и прекарва по-голямата част от времето си в такива зони. Задължително е тези пациенти да бъдат изведени от геопатогенните зони, за да се даде възможност за пълно възстановяване.

 

 

 

Назад към всички статии