5 СЪВЕТА КАК ДА РАЗКРАСИШ СПАЛНЯТА СИ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА

13/04/2018 Всички
 5 СЪВЕТА КАК ДА РАЗКРАСИШ СПАЛНЯТА СИ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА

Пролетта е във въздуха, което означава, че сега е чудесен момент да освежиш пространството в твоята спалня.

 

Има няколко начина да разкрасиш спалнята си за пролетта, без да похарчиш огромно количество средства. Независимо дали плануваш да декорираш спалнята за гости или твоята, ето пет актуални икономични решения за по-топлите дни, които ни очакват:

 

1. Гоблени

 

Ако не искаш да прекараш много време и да отделиш пари в боядисване на стените, или поставяне на тапети, преобразувай спалнята си за сезона, като окачиш цветни стенни гоблени. Гоблените, които покриват почти цялата стена, могат да бъдат напълно достатъчни, за да трансформират тотално вида на стаята. Помисли, как да запазиш стаята светла и романтична с десени, наситени с цветове като розово, жълто или бебешко синьо.

 

Друга доста интересна възможност е да потърсиш гоблен с успокояващ горски, или океански изглед, за да придадеш, вдъхновена от пролетта, визия. Можеш да откриеш много опции на достъпни цени онлайн, или да потърсиш местни занаятчии за уникални дизайни и модели.

 

 

2. Цветни възглавници

От възглавници за пода до огромни възглавници, които можеш да хвърлиш на леглото, добави няколко смели нови цветове и дизайни за твоята спалня, които да си вървят един с друг. Възглавничките, които са големи, меки и пухкави, могат да добавят нови измерения към пространството и също да станат фокусна точка на стаята, ако имат ярък и впечатляващ дизайн. Пробвай с геометрични десени, ако гониш по-модерен стил, или пастелни и цветни принтове за по-ефирно, сезонно усещане.

 

Можеш също така да купиш комплект подобни завеси, за да създадеш по-консистентна визия. Провери в магазините за отстъпки и рафтовете за намаления, за да натрупашпоне няколко страхотни оферти за възглавници и завеси за спалнята.

 

3. Ваза с цветя

Какъв по-добър начин да пренесеш пролетта в дома си от свежите цветя? Можеш да избереш измежду голямо разнообразие от смели и ярки нюанси, за да прибавиш цвят към твоята спалня. За да останеш в рамките на бюджета, провери в местния пазар или кварталните магазини за хранителни стоки, не магазин за цветя, за да аранжираш своя личен букет в красива ваза. Можеш да намериш красиви вази в магазините за евтини стоки или пък да направиш своя с подръчни материали, защо не?

 

 

4. Цветни аромати

Не всички пролетни промени в спалнята трябва да бъдат визуални. Можеш да влезеш в сезонно настроение още сега, като освежиш въздуха със свещи с флорални аромати, или масла със свежи океански или сладки аромати. Не е нужно да купуваш дизайнерски свещи или скъпи дифузери, за да се насладиш на ефекта.

 

Провери в магазините за декорация и дори онлайн за свещи с високо качество, масла за ароматерапия и други необходими аксесоари, за да създадеш приятна пролетна атмосфера в спалнята.

 

 

5. Леко одеяло

 

Ако не искаш да инвестираш в нов комплект завивки или кувертюра със стилен дизайн, разкраси стаята като сложиш леко одеяло върху леглото. Някой интересен десен, флорални мотиви или смел цвят могат незабавно да освежат пространството и да преобразуват неговата визия.

 

Избери хубави пастелни цветове или пък ярък смел принт, за да стане фокусна точка в стаята. Можеш да го сложиш в края на леглото или да го използваш като покривало. Друга възможност е да прибавиш цвят към стола или табуретката, като ги покриеш с одеялото.

 

Не е нужно промяната на външния вид на спалнята за пролетния сезон да ти струва цяло състояние. Няколко внимателно подбрани точки в интериора и акценти могат да бъдат достатъчни, за да обновиш спалнята си за пролетта и да останеш в рамките на бюджета.

Назад към всички статии