5 ПРИЧИНИ ДА СИ ПОДАРИШ BOXSPRING ЛЕГЛО ЗА КОЛЕДА

09/12/2016 Всички, Други
5 ПРИЧИНИ ДА СИ ПОДАРИШ BOXSPRING ЛЕГЛО ЗА КОЛЕДА

Колкото и да не ти се вярва, празниците наближават, а Дядо Коледа сигурно вече е тръгнал към дома ти. Кипи усилена подготовка: украсяване, готвене, гости и най-важното – купуване на подаръци! Сигурни сме, че не ти е лесно всяка година да бъдеш оригинален в избора на интересни и смислени подаръци за теб и твоето семейство. А най-добре е, когато подаръкът е дългосрочна инвестиция, която ще ти се отплати през годините. Boxspring леглото е един чудесен семеен подарък, който може да те накара да се чувстваш сякаш си в облаците, докато спиш. Уникалната му технология, стабилност, адаптивност и дизайн са предимства, които можеш да откриеш само при най-добрите легла. Ето и няколко (убедителни) причини да си подариш Boxspring легло тази Коледа.

 

1. Не просто легло, а цялостна система за сън

 

Boxspring леглата представляват една цялостна система за сън, имаща за цел да създаде върхов комфорт и да превърне съня във висококласно изживяване. Индустрията, създаваща продукти за сън търси непрестанно начини за подобряване на удобството през тези 8-9 часа средно на денонощие, защото в забързаното ежедневие днес, изпълнено със стрес и информация, това да легнеш и да заспиш вече не е просто биологична нужда. Това е процес по регенерация, по презареждане на организма - на физическо и енергийно ниво, и е много важно човек да се наспива качествено, за да се чувства пълноценен и свеж всеки ден.

 

2. Максимална стабилност и адаптивност

 

Необходима предпоставка за това да се отпуснеш максимално физически преди да затвориш очи, е да усетиш стабилна опора, на която да се облегнеш или легнеш. Освен това, колкото по-адаптивна е повърхността, на която заспиваш и колкото по-висока е нейната способност да се приспособи към тялото ти (а не обратното, както често се случва – да трябва тялото ти да се напасва към повърхността) – толкова по-висок е комфорта ти и толкова по-често „заспиваш неусетно“. Това е простата математика на Boxspring леглата. Търсена е максималната симбиоза от максимална стабилност с максимална адаптивност.

 

3. Уникална технология

 

Най-общо казано, Boxspring леглата се състоят от основа, която представлява дървена кутия с множество пружини в нея, покрита с плат. Върху тази така сглобена основа се поставя матрак. Конструкцията се завършва с топ матрак, за да е съвсем пълноценен комфорта на спящия.

 

Целите при създаването на Boxspring основите са три:

 

1. Да се създаде комфортна височина на матрака, за да е удобен при лягане и ставане;

 

2. Да се разпредели първоначалния шоков натиск върху матрака и да се намали тежестта, която самият матрак поема;

 

3. Да създаде здрава и равномерна повърхност, върху която матракът да легне;

 

С напредването на индустрията и вкарването на материали като мемори пяна и латекс в матраците, Boxspring основите стават все по-необходими за постигане на значително по-голям комфорт. Boxspring леглото като цялостна конструкция е комбинация от много материали и наслояване на множество пружинки, които се грижат за адаптивността към тялото и правилното разпределение на тежестта.

 

4. Стилен дизайн

 

Boxspring леглата от нашата колекция са вдъхновени от скандинавския стил, който комбинира неутралните цветове на шведския, норвежки и датски пейзаж с изчистена визия. Дългите зими и липсата на естествена светлина в Скандинавия, водят до необходимостта от елегантен и ефирен тип обзавеждане, така че да се извлекат максимално слънчевите лъчи. Постарали сме се да съчетаем усещането за уют с простор и мекота и по този начин да се постигне висок клас комфорт в най-личното пространство на дома - спалнята. Това прави всяко едно от тези легла подходящо спрямо различния интериор и особености на стаята, където спиш.

 

5. Популярна тенденция в развитите страни

 

Този тип легла са особено популярни в Щатите, Австралия, Канада, Северна Европа и Германия в частност. На нашия пазар те все още са рядкост, хората не ги познават, не познават ползите от този начин на сън. Но това е въпрос на разбиране за качество, комфорт и удобство, което ние сме сигурни, че с времето ще бъде изцяло прието и в България.

 

Легло Bergen

 

Примерно легло от колекцията на TED

 

Ние изобретихме I Springs Super Comfort Technology, която представлява интелигентна технология от покет пружинки. Покет пружинките „слушат“ тялото, реагират с прецизност на движенията и мигновено възстановяват формата си там, където са освободени от натиск. В леглото BERGEN ние сме умножили х 2 тази супер комфортна технология. Чувството за собствена тежест изчезва, и ако спиш на BERGEN, буквално ще можеш да разбереш, какво е да се носиш на облак, тъй като опората за тялото ти се състои от над 1200 независими опорни точки на м2. С подходящ топ матрак тази конструкция ще осигури една още по- възстановяваща и отмаряща почивка. С изчистения си и натурален вид BERGEN ще подхожда на всеки интериор, като със сигурност ще придаде и доза индивидуален щрих на спалнята.

 

Много е трудно да си представиш каквото и да е усещане, докато не ти се случи наистина, нали? Ние от TED знаем това много добре, и затова те каним в нашите магазини и шоуруми, за да видиш, усетиш, и почувстваш реално това преживяване и комфорт от най-висока класа.

 

 

Можете да изгледате и участието на наш представител при Гала, в "На кафе", където преимуществата на boxspring леглата бяха още по-подробно коментирани.

 

 

Назад към всички статии