4 НАЙ-ЧЕСТИ ОПЛАКВАНИЯ ОТ МАТРАЦИ

04/05/2018 Всички, Други
4 НАЙ-ЧЕСТИ ОПЛАКВАНИЯ ОТ МАТРАЦИ

Ние от TED#вхармониястеб разговаряме с хиляди купувачи на матраци всяка година. Доста често хората идват в нашите магазини, защото не са доволни от техния настоящ матрак. Ние сме тук, зада вземем тези оплаквания в предвиди дапомогнем!

 

В тази статия ще откриеш най-често срещаните оплаквания, които чуваме, и нашите съвети за решаването им, така че да можеш да получиш съня, от който имаш нужда, и то при най-добри условия.

 

1. Матракът е много стар.

 

Понякога проблемът с твоя матрак не е само един–изглежда, че нищо не е както трябва, просто защото матракът ти е стар. Може би е износен тук-таме, издънен е на конкретно място, вече не е подходящия размер, или технологията е остаряла. Някои клиенти дори казват: "Моят матрак просто е зле!"... повярвай ни, чувалисме всякакви коментари. Ние знаем всичко за старите матраци, неудобството и неудовлетвореността, които те дават на хората, като не им осигуряват комфортен и качествен сън. Така че, вместо да чакаш, докато матракът ти станепрекалено стар, помисли за нов стабилен матрак навреме.

 

 

2. Матракът е много малък.

 

Друго оплакване, което чуваме често, е, че клиентите спят на матрак, който е твърде малък за техните нужди. Моментът, в който ти отеснеематрака, може да направи последната ти покупка да се чувства като грешка, но не е нужно. Ако следиш за добри оферти, можеш да намериш чудесни решения, за да подобриш комфорта на съня си. В онлайн магазина на TED можеш да откриеш отлични предложения, така че направо влизай да разгледаш - https://ted.bg.

 

За да избегнеш предварително този проблем, ние ти препоръчваме да се опиташ да помислиш, как ще се промени животати през следващите години. Може да има повече смисъл, отколкото си мислиш, директно да сивземеш по-голям размер, за да си спестиш бъдещото неудобство и да се наложи да спиш на малко легло още няколко години.

 

3. Моят матрак не се регулира.

 

Чувала ли си за всички страхотни предимства на регулируемата основа? Е, хората продължават да влизат и да питат, как могат да си намерят подобна. Абсолютно съгласни сме - регулируемата основа е най-добрия аксесоар за гледане на филми вечер.

 

 

4. Матракът, който искам, е прекалено скъп за моя бюджет.

 

Това е често срещано оплакване от някой, който все още не е влизал в нашите магазини - цената може да бъде решаваща и да откаже човек да инвестира в качеството на съня си. Въпросът е, че в TED не е нужно да харчиш много, за да получиш най-доброто за теб. И точно сега предлагаме страхотни оферти, за да се уверим, че можеш да спиш на матрака на мечтите си. Директно се гмуркай в нашите топ предложения https://ted.bg, и осигури своя спокоен и пълноценен сън.

Назад към всички статии