ТОП ОФЕРТА | -70% МАТРАК AIR BALANCE SPRING
дни
:
часа
:
мин.
:
сек.
ПОРЪЧАЙ ТУК НА ЦЕНА ОТ 221,10 лв

ВЕЧЕРЯ В ЛЕГЛОТО, ЗАЩО НЕ ?

01/09/2017
ВЕЧЕРЯ В ЛЕГЛОТО, ЗАЩО НЕ ?

Не ни разбирай погрешно, обичаме закуската в леглото. Но колкото повече храна има в леглото, толкова по-весело става.

 

1. Нищо не спестява повече пари от това да си останеш в леглото.

 

 Закуската навън може да ти излезе евтино, няколко левчета за сандвич или сладкиш с кафе. Излизането на вечеря може да бъде доста по-скъпо, като трябва да си приготвиш между 20 и 50 лв., в зависимост от това къде искаш да отидеш и какво ще консумираш. Това прави нещата много по-смислени да останеш в леглото, да си поръчаш храна за вкъщи, или да завъртиш една бърза купа с вкусна паста.

 

2. Няма дрескод.

 

Отиването на изискана вечеря изисква от теб да срешеш косата си, да изгладиш дрехите си, да обуеш високите неудобни обувки, и какво ли още не, само и само за да изглеждаш зашеметяващо. Вечерята в леглото не изисква нищо повече от тениска и къси панталонки. Помисли добре!

 

 

3. Ще имаш повече време, за да гледаш любимото си шоу.

 

Сериозно, кой има време да излезе на вечеря и същевременно да е в час с “Игра на тронове”? Вечерята в леглото може да убие с един куршум- два заека, и да предпази приятелите ти от разваляне на цялата история.

 

4. Ще станеш популярна в Instagram.

 

Всеки знае, че ярко оцветената чаша портокалов сок и купчинката палачинки са естетически приятни, когато се поставят върху чисто бели чаршафи. Правила си го и ти, яла си палачинки. Размени тези палачинки за голям, сочен бургер и вечерята ти в леглото ще бъде толкова специална, че ще получи повече лайкове, отколкото здравословния брънч на приятелките ти.

 

 

5. Виното в леглото прави живота по-смислен от кафето.

 

Само, ако е бяло (заради чаршафите)! Докато кафето в леглото е добър ход, то всъщност може да бъде контрапродуктивно. Проучванията показват, че една чаша червено вино (или две) е полезно за здравето, така че можеш да се поглезиш по много начини. Когато почувстваш топлото, разнежено усещане, в което ще изпаднеш - ще бъдеш точно там, където заслужаваш.

 

6. Това е извинение да си легнеш по-рано.

 

Колкото по-рано си легнеш, толкова по-рано ще заспиш. На другата сутрин ще си наспана и отпочинала. Трябва ли да обясняваме повече?

Назад към всички статии