ТОП ОФЕРТА | -70% МАТРАК AIR BALANCE SPRING
дни
:
часа
:
мин.
:
сек.
ПОРЪЧАЙ ТУК НА ЦЕНА ОТ 221,10 лв

ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ НА СПАЛНЯТА

14/03/2018
ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ НА СПАЛНЯТА

Пролетта вече е тук и по стара традиция е идеалното време да почистиш спалнята. Няколко прости дейности могат да ти помогнат да постигнеш видим резултат във външния вид и чистотата на твоите спални помещения.

 

Грабни домашните уреди за почистване и реши тази задача, за да направиш спалното си убежище блестящо.

 

 

Обери праха по вентилатора на тавана (и не само)

 

С течение на времето вероятно се е събирал прах във вентилатора на тавана, или по осветителните тела в спалнята ти. Обери праха по вентилатора и решетките, и почисти внимателно с препарат и кърпа.

 

За други осветителни тела - свалиги внимателно, измий и подсуши, преди да ги поставиш отново.

 

 

Почисти матрака

 

Пролетното почистване включва и освежаване на матрака. Не използвай случайни почистващи средства, или каквито и да било видове препрати за защита на тъканите на матрака. Те могат да повредят материята. Просто нанеси сода върху матрака, остави да подейства за около 15 минути, почисти с прахосмукачка и повтори, ако е необходимо.

 

Изпери спалното бельо 

 

Сложи всичко възможно в пералнята - от завивките до възглавниците. Само не забравяй да изпереш и матрачния калъф!

 

Разчисти нощните шкафчета и гардеробите 

 

Нощното шкафче затрупано ли е с книги и други вещи? Има ли твърде много неща, които заемат място отличното ти пространство? Сега е прекрасен момент да се сведе до минимум това излишно натрупване, и тези зони да се поддържат чисти и организирани. Подари, или изхвърли старите дрехи, книги и други предмети, за да изчистиш тези пространства.

 

 

Оправяй леглото си всяка сутрин

 

Оправянето на твоето легло всяка сутрин си струва допълнителното усилие. Не само това е твоята първа свършена задача за деня, но също така може да направи твоята стая удобна и по-привлекателна.

 

Имаш ли нужда от нов матрак, за да подобриш твоята спалня? Разгледай нашите предложения на https://ted-bed.com, и открий своя перфектен TED матрак. След това намери магазин близо до теб, за да го изпробваш лично! Очакваме те!

Назад към всички статии