ТОП ОФЕРТА | -70% МАТРАК AIR BALANCE SPRING
дни
:
часа
:
мин.
:
сек.
ПОРЪЧАЙ ТУК НА ЦЕНА ОТ 221,10 лв

НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ЧАС ОТ ДЕНЯ Е ТОЗИ ПРЕКАРАН В ЛЕГЛОТО

24/08/2017
НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ЧАС ОТ ДЕНЯ Е ТОЗИ ПРЕКАРАН В ЛЕГЛОТО

Поздравления! Изкара работната седмица. Вероятно се чувстваш изморена. Очите ти са полузатворени. Просто искаш да заспиш на място, където и да си. Добрата новина е ... че можеш. Ето защо трябва да пропуснеш бара тази вечер и да се отправиш директно към леглото:

 

1. Специалната промоция за нощувка "2 за 1" продължава цяла нощ. Взимаш своята доза дрямка и се чувстваш два пъти по-добре! Забрави за всякакви плащания, бакшишите за бармана или стоте начина за разделяне на сметката с приятели. Понякога петък вечер вкъщи, на твоя любим TED #вхармониястеб матрак, е най-доброто решение, което можеш да вземеш.

 

2. Вече всички говорят за новия сезон на “Игра на тронове” или запоследния сезон на “Къща от карти”. Не можеш да си позволиш да отидеш в офиса, всички да знаят какво се е случило с драконите, а ти не. Отдели си време в леглото и не ставай, докато не изгледаш всички сезони. Запиши си няколко запомнящи се цитата, за да впечатлиш колегите си.

 

3. Любимите ти розови чехли с пухче са по-добър вариант от който и да е чифт обувки с високи токчета, който си планирала да носиш. Нали не искаш две седмици след това да имаш ранички по краката, не си заслужава! По-скоро си направи домашен педикюр, докато си пийваш чаша просеко – по-безопасно е!

 

4. Спиш само няколко часа на денонощие, но винаги ще има още един Happy Hour, който да прескочиш следващата седмица. Коктейлите няма да избягат, а и махмурлукът прави торбички под очите. Не забравяй, че сънят е най-добрият крем против бръчки.

 

 

5. Настани се удобно и релаксирай! Заслужаваш истинска почивка. Малко софт джаз, добра книга и ароматни свещи – какво му трябва на човек, за да се чувства добре! Твоят TED #вхармониястеб матрак е по-удобен от стол в препълнен бар. За това няма спор!

 

6. Независимо колко дълго преобръщаш гардероба си, не можеш да избереш по-подходяща дреха от пижама. Плюс това не ти се носи онази тясна червена рокля, която те кара да се чувстваш като сандвич. Отпусни се в късите си панталонки с дантела, няма да съжаляваш.

 

7. Вечеря навън, но защо да си го причиняваш? Доставката вече е на път. Какво по-добро от цяла пица само за теб! Диетите не са подходящи в петък вечер, но все пак пропусни десерта – не искаш да съжаляваш за това утре.

 

8. Вече сте си направили планове с твоя TED #вхармониястеб матрак и не искаш да го разочароваш. Отдай се на удоволствието с твоята “половинка”. Приятелите ти ще те разберат все пак.

 

9. Някъде все още е пет часа следобед, но винаги е добър момент за лягане. Нощта е твоя!

 

 

Назад към всички статии