ТОП ОФЕРТА | -70% МАТРАК AIR BALANCE SPRING
дни
:
часа
:
мин.
:
сек.
ПОРЪЧАЙ ТУК НА ЦЕНА ОТ 221,10 лв

КУПИ СЕГА, ПЛАТИ ПОСЛЕ

24/11/2016
КУПИ СЕГА, ПЛАТИ ПОСЛЕ

Скъпи клиенти,

 

Искате да се възползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата Ви остават няколко дни?

 

От днес, можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата услуга ‘Плати После’ – правите поръчка днес, получавате стоката и плащате до 15 дни след датата на доставка без никакво оскъпяване. ’Плати После’ е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако сте пълнолетни, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с ‘Плати После’ е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер. Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

 

1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.

 

2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона "Поръчай".

 

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘Плати После’. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

 

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

 

5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване. Ако нямате възможност да платите своята поръчка в гратисния период, имате възможност да разсрочите плащането си на вноски. В Заявлението за покупка с ‘Плати После’ посочвате удобен за Вас срок на погасяване след изтичане на 15 дневния гратисен период. Плащане може да извършите по някой от следните начини: https://platiposle.bg/howtopay Пазарувайте лесно, бързо и сигурно с ‘Плати После’!

 

 

 

Назад към всички статии