ТОП ОФЕРТА | -70% МАТРАК AIR BALANCE SPRING
дни
:
часа
:
мин.
:
сек.
ПОРЪЧАЙ ТУК НА ЦЕНА ОТ 221,10 лв

КАК ДА СЪЗДАДЕТЕ СПАЛНЯТА НА МЕЧТИТЕ СИ

18/11/2016
КАК ДА СЪЗДАДЕТЕ СПАЛНЯТА НА МЕЧТИТЕ СИ

 

И ето я вашата спалня. Най-накрая я обзаведохте и сте почти доволни от постигнатия резултат. Избирахте старателно цветовете, аксесоарите, леглото. Бяхте толкова прецизни, защото сами знаете, че тази стая не е просто стая. Спалнята е душата на вашия дом. Тя трябва да ви е по мярка като вълшебна обувка, да е по- топла и от най- меката дреха, да описва ВАС. В тази атмосфера се събуждате сутрин и заспивате вечер, това помещение отразява вашия lifestyle и разкрива за вас и това какви сте повече дори и от най- близките ви приятели. Ние от TED ще ви споделим нашите съвети как да направите спалнята си най-хубавата стая в целия дом, защото знаем, че това ще ви накара да почувствате хармония.

 

1. Заобиколете се с комфорт (и розови облаци)

 

Кое е първото нещо, което правите сутрин? Разглеждате снимки в Instagram? Отваряте вашия лаптоп? Преглеждате имейлите си? Първото нещо, което правите всъщност, е да станете от леглото и да сложите краката си на земята. Не оставяйте пода гол и студен - добавете топлина и текстура, като сложите стилна и мека постелка или килим. Не се плашете от смелите светли цветове или нетрадиционни решения (това все пак е специалното място за вашите боси крачета.)

 

2. Добавете елементи, които носят спокойствие и уют

 

Вашата спалня трябва да бъде едно дзен място. Имайте в предвид цветовете и тяхното значение, при проектирането на вашата “фабрика за сладки сънища”:

 

  • Синьо, зелено и по-неутралните тонове са идеални за избор на успокояваща картина или фотография.

 

  • Белите чаршафи са винаги правилно решение! Те са класически, подходящи са за всякакъв интериор и дори правят леглото да изглежда като облак от приказките.

 

  • Има различни приложения, които могат да ви помогнат да разберете кой стил ви допада най- много, което от своя страна ще ви помогне да вземете по-добри цветови решения за вашето спално пространство. Pinterest е чудесен помощник в търсенето на вдъхновение и събиране на идеи. Разгледайте профила на TED в Pinterest – там можете да откриете много съвети и предложения, който да използвате за вашата спалня.

 

3. Гмурнете се в нещо необикновено! (например захарен памук)

 

Няма нищо по-неприятно от това, да се мушнете в добре изглеждащото си легло и да бъдете разочаровани от неудобните и твърди на допир чаршафи. Ние вярваме, че влизайки в леглото си, трябва да се чувстваме комфортно и деликатно, защото именно това заслужаваме преди сладко, сладко да заспим. Така че съветваме ви- намерете си красиви чаршафи от качествен текстил. Изборът на спално бельо ще определи облика на цялото пространство…. и сега е може би време да погледнете в секцията със спални комплекти на ted-bed.com, защото там имаме за вас стилни и ефирни предложения от перкал.

 

4. Не забравяйте най-добрия приятел на леглото – нощното шкафче

 

Нощното шкафче е вашето лично място, където може да съхранявате всичко, от което имате нужда. То говори много за това какъв човек сте. Когато решавате за дизайна му, не забравяйте, че функционалният интериор е ваш приятел. Ароматни свещи, лампи, спретнато подредени книги и кутии за бижута – чудесни акценти, които можете да добавите за търсената от вас визия.

 

5. Отвъд спалнята

 

Трансформирането на една спалня от просто подходяща за спане, до достойна за най-сладките сънища, може да отнеме време. Понякога имаме нужда от помощта на професионалисти. Ако наистина искате да имате спалнята на мечтите си, свържете се с интериорни дизайнери и специалисти, които могат да ви дадат най-добрите решения за разположение. А когато стигнете до това да изпълните формата със съдържание, мислете за TED и за хармонията, която заслужавате да изпитате със заспиването, събуждането, а и по време на сън.

 

 

Назад към всички статии