ТОП ОФЕРТА | -70% МАТРАК AIR BALANCE SPRING
дни
:
часа
:
мин.
:
сек.
ПОРЪЧАЙ ТУК НА ЦЕНА ОТ 221,10 лв

ДА СРАВНИМ 5 МАТРАКА ОТ TED С МЕМОРИ ПЯНА В СЪСТАВА СИ

08/08/2017
ДА СРАВНИМ 5 МАТРАКА ОТ TED С МЕМОРИ ПЯНА В СЪСТАВА СИ

Мемори пяната се наложи на пазара като важен компонент при изграждането на повечето матраци. Вече можеш да откриеш голямо изобилие от продукти с мемори пяна, но много често е трудно да направиш правилния избор. В тази статия ще сравним 5 матрака от TED #вхармониястеб с различни предимства и качества, които могат да задоволят потребностите на всеки един клиент, и да отговорят на техните лични нужди.

 

1. MATTERRA

 

Този матрак е топ предложението от високия клас на TED #вхармониястеб . Той е иновативен и е изработен с обемен слой мемори пяна, което го прави уникален по рода си. На пръв поглед изглежда много мек, но като легнеш на него, матракът те обгръща и усещаш твърдост. Благодарение на по-наситената мемори пяна, можеш да почувстваш стабилността, която търсиш и уникалното усещане за лекота и удобство. Конструкцията на матрака предлага незаменим комфорт, дължащ се на качествените материали - покетпружината и обемните слоеве пяна, а цялостната структура е със зимна и лятна страна. Лягайки върху този матрак, усещаш тялото си добре балансирано и комфортно.Matteraсе предлага с 10 години гаранция, което го прави един чудесен избор, за хората, ценящи топ качеството.

 

2. ALMARY

 

Almary е изработен с разновидност на мемори пяната - Aqua Memory пяна, която те кара да се чувстваш, сякаш си потопен в морски вълни. Тя притежава отворена клетъчна структура, която е олекотена и нежно обгръща тялото и омекотява чувството за напрежение.Този е различен тип матрак, защото е непружинен или с други думи - няма пружина в него. Той е може би най-твърдия от четирите матрака, което го прави подходящ за хората, които обичат да спят на по-твърда повърхност. Пружинирането при него е минимално, отново заради липсата на пружинна структура. TED #вхармониястеб предлага Almary с 8 години гаранция и отговаря на нуждите на хора, които търсят едновременно удобство и надеждност.

 

3. ADRY COOL

 

МатракътAdry Cool има също различна мемори пяна от останалите матраци. Това се дължи на охлаждащия гел в пяната, което спомага за един качествен и възстановяващ сън. Това го прави отлично предложение за хора, които не обичат да им става прекалено топло, докато спят. Изработен е с мултипокет пружинки, които дават усещането за опора и стабилност. Същевременно придават чувство за сигурност и комфорт, а вентилацията във вътрешността на матрака е отлична.

 

4. FAVOURITE NOVA

 

Този матрак е практичен, с по-тънък слой мемори пяна, но същевременно има висока гаранция за качество. Усеща се пухкав, когато легнеш, и притежава чудесна комбинация от мекота и стабилност. Оптимално използваните материали при изработката на FavouriteNova позволят да се постигне един добър баланс между качество и цена. Не обгръща тялото ти, по начина по който го правят първите три матрака, но ти осигурява нужния комфорт и то на отлична цена.

 

5. AWA

 

Матракът Awa е с класическа пружина /бонел/ и е изработен с мемори пух в прошивката, което осигурява комфорта на мемори пяната, но едновременно с това и минималната цена, на която може да бъде закупен. Мемори пухът е устойчив материал, чието използване подпомага опазването на околната среда.Awa пружинира повече, отколкото останалите четири матрака и не е толкова твърд, но е стабилен. Подходящ е за хора, които обичат по-меки матраци, но също така и издържливи матраци и търсят продукт на разумна цена.

 

Можеш да откриеш всеки един от тези матраци в магазините на TED #вхармониястеб и онлайн на ted-bed.com

Назад към всички статии