ТОП ОФЕРТА | -70% МАТРАК AIR BALANCE SPRING
дни
:
часа
:
мин.
:
сек.
ПОРЪЧАЙ ТУК НА ЦЕНА ОТ 221,10 лв

ДА ПОГОВОРИМ ЗА РАЗДЕЛИТЕ...СЪС СТАРИЯ МАТРАК.

11/11/2016
ДА ПОГОВОРИМ ЗА РАЗДЕЛИТЕ...СЪС СТАРИЯ МАТРАК.

Понякога разделите са трудни. Няма лесен начин да кажем сбогом на нещо, което е било неразделна част от живота ни в продължение на толкова години. Но идва време, когато има нужда да подобрим живота си и да се разделим с миналото. Да обясним на стария си матрак, че неговият край е дошъл и да посрещнем нашия нов TED!

 

Но как да разпознаем, че момента е настъпил, и че е повече от наложително да променим настоящето?

 

Били сте заедно твърде дълго.Приемете го. Връзката ви се е изчерпала.

 

Обяснете вашата позиция. Време е матракът ви да разбере, че сте се отчуждили. Вие сте заедно вече повече от прекалено дълго. Да, той беше с вас, когато учихте в университета и купонясвахте до зори в стаята си. На него разчитахте, когато се скрихте под завивките по време на онази ужасна буря. И също онзи път, когато плачехте неутешимо, заровили глава във възглавницата. Но времената се променят. Нека вашият матрак знае, че винаги ще се връщате към тези спомени с много умиление, но е време да продължите напред.

 

Когато подкрепата я няма.

 

Няма смисъл да се залъгвате. Вашият стар матрак просто вече не ви дава подкрепата, от която имате нужда. Вие работите дълги часове, поддържате интензивен социален живот, а гърбът ви понякога ви боли. Нуждаете се от стабилен матрак, който да ви е подкрепа, когато се върнете у дома в края на тежкия работен ден. Дайте шанс на някой нов TED!Той може да бъде значима част от начина Ви на живот и да осигури здрава опора за вашето тяло. Най-важното е, да бъде от помощ, така че никога да не се чувствате неудобно.

 

Когато имате нужда от пространство.

 

Дайте израз на желанията си. Вероятно се чувствате като вързани и свити върху стария матрак с размер, който някога се е побирал отлично в общежитието например, но сега повярвайте- той е вече прекалено малък за вашия уютен дом. Осигурете си пространството, което заслужавате. Подарете си “кралския” двоен матрак на вашите мечти. Не трябва да се задоволявате с по-малко от най-доброто за вас.

 

Как да се сбогувате окончателно?

 

Когато старият матрак разбере посланието Ви, това означава, че е дошъл моментът, в който да го замените. Но не се разсейвайте в шоурумите. Със сигурност не искате да си губите времето за тестване на един куп възможности, които няма да бъдат добри за вас. Казват, че сме най-добри, когато сме в леглото. Не се притеснявайте да изхвърлите стария си матрак. Просто го махнете. Ще видите, как бързо ще забравите, че дори е съществувал, веднага щом легнете на новия си матрак от TED.

 

 

 

Назад към всички статии