ЗАЩО ДА ЗАПОЧНЕМ НОВАТА ГОДИНА С ПОКУПКА НА НОВ МАТРАК ОТ TED?

03/01/2023 Всички, Други
ЗАЩО ДА ЗАПОЧНЕМ НОВАТА ГОДИНА С ПОКУПКА НА НОВ МАТРАК ОТ TED?

По какви критерии да изберете новия си матрак

 

Със сигурност комфортът тук е от първостепенно значение. Степента на твърдост, специфичните свойства, материалът от който е изработен и опората, която осигурява ще са вашите основни ориентири. Не по-малко важен е размерът - трябва да сте сигурни, че артикулът ще пасне на размерите на рамката на леглото ви. Преценете дали ви е нужен единичен, двоен или king size модел. Убедете се предварително, че матракът, който сте избрали се радва на добри отзиви от други потребители, за да сте спокойни по отношение на качеството и издръжливостта му. Не на последно място - изберете продукт, който не попада извън финансовата ви зона на комфорт. 

 

 

Защо да стартирате новата година с нов матрак

 

Всички виждаме новата година като пореден нов шанс за градивна промяна; като добра възможност да усъвършенстваме себе си и обновим дома си. Покупката на нов матрак през новата година е перфектният начин на изненадате и зарадвате себе си и близките си. Подобреното качество на съня ще ви осигури по-спокоен, пълноценен и регенериращ сън. Това неминуемо ще доведе до повишена енергия и продуктивност през деня, както и редица други позитиви, с които да подобрите ежедневната си рутината.

 

  • Ползи за здравето: Новият матрак ще ви помогне да облекчите напрежението в чувствителните зони: гръб, стави, рамене, кръст. Ще минимизира риска от отключване на астми, алергии и други хронични здравословни проблеми;

 

  • Повишен комфорт: Ще допринесе за създаване на релаксираща и приветлива атмосфера във вашата спалня, а в следствие на това - за по-комфортно и луксозно изживяване по време на сън;

 

  • Подобрена естетика: Ще добави нотка стил и изтънченост към вашето спално помещение, допринасяйки за по-модернизирания му и изискан вид.

 

  • Разумна инвестиция: Това е инвестиция, която си заслужава да вложите в цялостното ви благосъстояние и качество на живот. Да инвестирате във висококачествен продукт, който години наред ще “се грижи” за спокойния ви сън е изключително интелигентно финансово решение.

 

  • Повишена енергия и продуктивност: Добрият нощен сън ще ви помогне да се чувствате по-енергични и продуктивни през деня. С новата придобивка ще спите по-удобно и ще се събуждате освежени и мотивирани, готови да се заемете с предизвикателствата на всеки следващ ден от новата година.

 

 

Защо да закупите новата си придобивка именно от TED

 

В богатия асортимент от матраци на TED присъства по нещо за всеки, дори за най-претенциозните купувачи. При нас ще откриете широко многообразие от еднолицеви, двулицеви, и топ матраци; както луксозни, така и по-бюджетни варианти. Нашите продукти са изработени от висококачествени материали, създават оптимална ортопедична опора и несравнимо усещане за лекота и комфорт. Гордеем се с успешното съчетание на модерни дизайни и иновативни технологии на изработка, които правят пълната ни гама от продукти за сън ненадмината по своите качества и отличителни характеристики.

От мемори пяна, обогатена с кехлибар, през кашмирени и сребърни нишки с анти-стрес ефект до екслклузивни луксозни модели с органичен памук от най-висок клас - при нас ще откриете всичко, което дори въображението ви не може да обрисува. Разгледайте онлайн изкушаващите опции от богатия ни асортимент и изберете най-подходящата за вас. Действайте още сега, защото в началото на годината все още можете да се възползвате от активни промоции и отстъпки. Няма как да сгрешите, защото с TED всеки избор е правилният!

Назад към всички статии