УСПЕШНИ ЖЕНИ СПОДЕЛЯТ СВОЯ СУТРЕШЕН РЕЖИМ

22/06/2018 Всички, Други
УСПЕШНИ ЖЕНИ СПОДЕЛЯТ СВОЯ СУТРЕШЕН РЕЖИМ

Нашите сутрини са много ценни. Те са един от малкото моменти на свято мълчание и тишина, преди външният свят да вкара шум в нашия ден. Ако не си разсъждавала върху това, как прекарваш първите няколко часа, струва си да се замислиш. Един поглед към рутинните процедури на успелите жени предполага, че създаването на навици може да ти помогне да успокоиш безпокойството, да поемеш задълженията в списъка си със задачи, или да насочиш силата си към постигането на твоите цели, каквито и да са те.

 

За изграждането на рутина, която ти дава спокойна, ефективна и изпълваща сутрин, може да се наложи принципа опит-грешка. Ако все още не си максимизирала твоята собствена производителност, не се притеснявай. За да открием най-добрите сутрешни навици, се разровихме и намерихме 6 успешни жени от различни сфери, за да разберем, как стартират своя ден. От трика за поставяне на цели на Ариана Хъфингтън, през тренировката на Анна Уинтур, и тайната на Виктория Бекъм, има много вдъхновение в тази статия.

 

Настрой алармата си за ранно ставане - тези 6 сутрешни режима заслужават да се събудиш заради тях.

 

1. Ариана Хъфингтън

 

Коя е тя? Основател и главен редактор на The Huffington Post

 

Първото нещо: практикува йога и медитация

 

Режим: "Голяма част от сутрешния ми ритуал е за това, какво не правя: Когато се събудя, не започвам деня, като ровя в телефона си. Вместо това, след като се събудя, отделям малко време, за да дишам дълбоко, да благодаря, и да определя целите си за деня." Ариана излъчва положителна енергия и за последното десетилетие движи темпото в дигиталната медийна индустрия. Ето защо, ние от TED #вхармониястеб мислим, че е чудесна жена, от която трябва да вземем пример.

 

 

2. Роузи Хънтингтън-Уайтли

 

Коя е тя? Актриса и модел

 

Първото нещо: прекарва пълноценни моменти със съпруга си Джейсън Стейтъм.

 

Режим: ​​До средата на сутринта Роузи вече е разходила дакелите си, направила е закуска (за предпочитане "палео" ястие), сложила си е парфюм и се е поизпотила във фитнеса. "Аз съм пристрастена към Body by Simone и балетa”, казва блондинката. Докато повечето от нас тъкмо засядат в офиса, тя вече е отпила от зеления си сок, проверила е имейлите, и си е направила косата и грима за фотосесията за деня. А поне един сутрешен ритуал за „обикновени“ хора, с който можем да се справим? Кафе. "Аз съм напълно безполезна без кафе", признава моделът.

 

 

3. Ана Уинтур

 

Коя е тя? Главен редактор на Vogue и художествен ръководител на Conde Nast

 

Първото нещо: Играе тенис.

 

Режим: ​​Всяка сутрин в 5:45 ч. Ана Уинтур пристига в тенис клуба в Ню Йорк за един час тенис тренировка. Следва кратък процес по разкрасяване у дома, преди главният редактор да отиде в офиса си, за да проведе множество срещи. Дългите срещи са всичко, което продължава повече от седем минути.

 

 

4. Исабел Алиенде

 

Коя е тя? Писателка

 

Първото нещо: Чаша кафе

 

Режим: ​​"Всяка сутрин сядам, за да творя, преглеждам, или публикувам нещо, докато кафето се вари", казва Исабел. Ако започва нов проект, сутрешната програма на Алиенде е малко по-сложна. „Отивам в офиса си много рано сутринта, сама. Паля няколко свещи за духовете и музите. Медитирам за кратко. Винаги има свежи цветя и тамян. И аз напълно се отдавам на преживяването, което започва в този момент", казва тя.

 

 

5. Гуинет Полтроу

 

Коя е тя? актриса и основател на Goop

 

Първото нещо: Пие топла вода с лимон

 

Режим: ​​След като децата се облекат, нахранят, Гуинет им почете (Браво на нея!), и отидат на училище, носителката на Оскар и лайфстайл гуру отделя 1 час, за да отговори на работните имейли, преди да тренира от 10 сутринта до обяд. Да, това са двучасови ежедневни тренировки по метода на Трейси Андерсън.

 

 

6. Виктория Бекъм

 

Коя е тя? Моден дизайнер

 

Първото нещо: Време за мен.

 

Режим: ​​В половиния час преди децата й да се събудят, Виктория взима душ, измива лицето си, проверява имейлите и закусва скромна плодова салата и зелен чай, последван от двойно еспресо. Ако само можехме да бъдем така дисциплинирани след толкова малко сън и такава, изпълнена със задачи, сутрин!

Назад към всички статии