TED С ОТЛИЧИЕ BEST BUY AWARD

 TED С ОТЛИЧИЕ BEST BUY AWARD

TED е горд притежател на Best Buy Award в две категории- производител/ доставчик на "матраци" и производител/ доставчик на "топ матраци" за България за 2017/2018 година. Наградата се връчва от швейцарската организицация ICERTIAS и се базира на независимо проучване, като са сондирани на мненията на купувачи въз основа на техен личен опит и опит на близки.

 

При проведеното актуално запитване, анкетираните са били помолени да посочат името на бранда на производител/ доставчик на топ матраци и матраци в България, който предлага най- добро съотношение цена-качество. Резултатите показват, че TED безапелационно печели признанието на българските потребители в двете категории.

 

TED не напразно е от водещите имена в бранша, разполагайки с едно от най- модерните производства в Европа и износ простиращ се на пет континента. Постоянното развитие, инвестициите в обурудване и квалифицирани кадри водят до желания резултат, в следствие на който фирмата получава много и различни сертификации за качество от специализирани организации и лаборатории.

 

Но най- скъпо е признанието на потребителя.

 

Свободният пазар е мястото за добволна размяна на стоки и услуги и наградите за най- добро съотношение цена-качество като Best Buy Аward на практика показват с кои марки клиентите могат да сключват най- добрите и изгодни сделки за себе си. Този тип инициативи се правят от потребители за потребители, а основната цел е да се препоръча бизнес, който предлага продукти и услуги на най- висока за клиента стойност и му дава максималното за дадените от него пари.

 

TED ще продължава да се развива и да се старае с всяка следваща своя стъпка да печели доверието на все по-критичните и взискателни потребители.

 

За компания ТЕД БЕД ЕАД: Компанията е част от холдинг ТЕД Капитал, състоящ се от 10 компании, опериращи в различни бизнес области – производство на матраци, пружини, машиностроене, търговия с керамични продукти, карго транспорт, строителство, верига магазини и медийна агенция, като ТЕД е най-голямата в холдинга.ТЕД БЕД ЕАД е водещ европейски производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с повече от 20 години опит в тази сфера и с разнообразно портфолио от качествени и доказали се на пазара продукти за сън.ТЕД разполага с изцяло обновена производствена база, разположена върху 30 000 кв.м. площ, с годишен производствен капацитет от 1 600 000 артикула и складов капацитет от 20 000 артикула. Машинното оборудване включва марки като Масиас, Мамут, Итън, Ламит. Компанията е сертифицирана по международен стандарт ISO 9001: 2000 и BSCI, придобила е също OEKOTEX за матраци и LGA сертификат от престижна германска лаборатория за някои от най-популярните си модели. Kомпанията има регистрирани множество търговски марки и патенти.

 

Марката TED има водеща позиция на българския пазар и същевременно изнася продукция в около 30 чуждестранни пазари - Германия, Холандия, Испания, Малта, Република Хърватска, Словения, Унгария, Естония, Гърция, Индия, Тайланд, Корея, Япония, Австралия и др.През изминалите години компанията е регистрирала множество търговски марки и е отличена с редица награди от различни изложения.Мисията на TED е да допринесе за по-добър живот, подобрявайки уюта и комфорта в най-личното пространство във всеки дом.

0 Коментара