TED - ПАРТНЬОР НА "SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА"

06/03/2020 Всички, HR блог
TED - ПАРТНЬОР НА "SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА"

 

От 2017 година "ТЕД-БЕД" ЕАД подкрепя една изключително благородна и невероятна кауза, SOS Детски селища Трявна – защитено селище за деца. Тя е насочена към здравословното развитие и израстване на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят грижата на своите родители. Още през същата година компанията е отличена като един от най-значимите корпоративни партньори.

 

 

Изминалата година се оказа вълшебна за малчуганите в Трявна. За Деня на детето, се организира благотворителен търг между служителите, в който се предложиха близо 60 картини, нарисувани от дечицата. Компанията изгради отворено лятно кино в селището, за да могат децата да получат по-различно забавление сред природата. Събраните средства отидоха изцяло в полза на кампанията.

 

 

На 20 февруари в Централен военен клуб се състоя официалната церемония по връчването на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“.

 

 

Съвсем заслужено и тази година TED получи отличие за Дългогодишен и верен корпоративен партньор. Вечерта беше изключително специална, защото отбеляза не само ежегодните награди, но и 30 години SOS Детски селища България, 30 години ЛЮБОВ, УВАЖЕНИЕ И СИГУРНОСТ.

Назад към всички статии