TED ОТКРИВА НОВ ШОУРУМ В УНГАРИЯ

19/09/2018 Всички, Събития
TED ОТКРИВА НОВ ШОУРУМ В УНГАРИЯ

През последните две десетилетия, компанията ТЕД БЕД ЕАД извървя вълнуващия път на устойчивото развитие и от малко, местно предприяте се разви и се преврърна в един от лидерите в производството на матраци в България и Европа.

 

2018 със сигурност е една от най- успешните години до сега за бизнеса на TED в Унгария. Благодарение на успешното си партньорство с фирмата T-TextilTED има възможността да предлага висококачествени продукти за сън на унгарския пазар.

 

T-Textil е семейна компания, създадена след брака на двамата собственици Йозеф и Сюзън. През последните 20 години, семейното им предприятие се разраства и благодарение на активното участие на децата им, като в момента фирмата има специален отдел концентриран само върху търговията с матраци, състоящ се от 15 служители. Днес T-Textil поддържа бизнес отношения със 120 унгарски партньори. Непрекъснатото развитие, обучение, както и последователото и принципно отношение през годините, установят семейната фирма като водещ играч на унгарския търговски пазар.

 

 

През август 2018 TED и T-Textile отвориха магазин в един от популярните унгарски градове Pecs. Събитието бе посетено от местни и чуждестранни клинети. Домакините от T-Textile бяха организирали игра със специални изненади, която изключително подобри настроението на гостите. На участниците в играта бяха раздадени възглавници, матраци и ваучери.

 

 

 

TED пожелава на унгарските си партньори от T-Textile успех и безброй щастливи клиенти.

 

 

Назад към всички статии