ТЕД-БЕД ЗАСИЛВА ТЪРГОВИЯТА СИ СЪС СУРОВИНИ И МАТЕРИАЛИ

11/11/2018 Всички, Интересни новости
ТЕД-БЕД ЗАСИЛВА ТЪРГОВИЯТА СИ СЪС СУРОВИНИ И МАТЕРИАЛИ

 "ТЕД-БЕД" ЕАД е определяна от международни експерти като една от големите производствени компании в световен мащаб.

 

Със своята база, простираща се на 29 000 м2, най- съвременно машинно оборудване и високи стандарти на работа, фабриката на ТЕД-БЕД служи за добър пример в бранша. Безспорна гордост е политиката на фирмата по отношение ползването единствено на сертифицирани материали в производството.

 

Добрите практики водят до успешни резултати и поради натрупания позитивен опит, "ТЕД-БЕД" ЕАД е вече готова да подаде ръка и на други фирми, които желаят да подобрят качеството на материалното си стопанство. Търговията със суровини и материали се превръща в един от приоритетите на компанията.

 

Тази година ТЕД участва за първи път в Белград на ежегодното провеждащото се изложение Beograd Furniture Fair в периода 06.11.-11.11.2018г. с направлението продажба на суровини и материали.

 

За компания "ТЕД-БЕД" ЕАД:

 

Компанията е част от ТЕД Капитал холдинг, състоящ се от 10 компании, опериращи в различни бизнес области – производство на матраци, пружини, машиностроене, търговия с керамични продукти, карго транспорт, строителство, верига магазини и медийна агенция, като ТЕД е най-голямата в холдинга.

 

ТЕД БЕД ЕАД е водещ европейски производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с повече от 20 години опит в тази сфера и с разнообразно портфолио от качествени и доказали се на пазара продукти за сън. ТЕД разполага с изцяло обновена производствена база, разположена върху 29 000 кв.м. площ, с годишен производствен капацитет от 1 600 000 артикула и складов капацитет от 20 000 артикула. Машинното оборудване включва марки като Масиас, Мамут, Итън, Ламит. Компанията е сертифицирана по международен стандарт ISO 9001: 2015, придобила е също OEKOTEX за матраци и LGA сертификат от престижна германска лаборатория за някои от най-популярните си модели,  има регистрирани множество търговски марки и патенти.

 

Марката TED има водеща позиция на българския пазар и същевременно изнася продукция в около 30 чуждестранни пазари - Германия, Холандия, Румъния, Унгария, Малта, Република Хърватска, Гърция, Индия, Канада, Тайланд, Южна Корея, Япония, Австралия, Малдиви и др. ТЕД БЕД ЕАД има дългогодишни и добре изградени традиции в партньорствата с хотелиерския бизнес. Благодарение на специално създадената хотелска серия, обособена в различни категории, фирмата е оборудвала водещи вериги, както в страната, така и в чужбина.

 

Мисията на TED е да допринесе за по-добър живот, подобрявайки уюта и комфорта в най-личното пространство във всеки дом.

Назад към всички статии