SENSI SCANDIA С ШОУРУМ В БЪЛГАРИЯ

27/02/2017 Всички, Събития
SENSI SCANDIA С ШОУРУМ В БЪЛГАРИЯ

Sensi Scandia с шоурум в България

 

София, 16.02.2017 г.

 

Колекцията ръчно изработени легла Sensi Scandia е вече представена и в България. След Белгия, Испания, Германия и Хърватска, нов и елегантен шоурум отвори и в София.

 

Sensi Scandia представя на българския пазар висок клас продукти за спалня, вдъхновени от скандинавския стил и дизайн, характерен с изчистени линии, натурални форми и материали, и меки, пастелни цветове, чиято комбинация съчетава по неповторим начин домaшен уют, комфорт и финес.

 

Колекцията оригинални скандинавски легла е съвместно разработена с датски, немски и холандски партньори на ТЕД БЕД и участва в редица престижни международни изложения като IMM Cologne, I-Saloni Milano (до което за първи път е допуснат български производител), а също и MOW Bad Salzuflen и Meuble International Furniture Fair Brussels. Представените модели в новия шоурум Gaea, Nya Aurora, Sensi Thousand, Venus и Ocean впечатлиха с многослойни конструкции от естествени материали – прецизни пружини системи, текстили от лен и памук, смес от билки, конски косъм, както и с изящни, ръчно изработени табли. Изисканият лукс е подсилен от красиви аксесоари – халати, хавлии, спални комплекти и възглавници.

 

Събитието посетиха водещи архитекти и интериорни дизайнери, търговски партньори на компанията-производител ТЕД БЕД, медийни партньори, както и VIP гости.

 

Презентацията на бранда, подготвена от Директор Стратегически маркетинг на ТЕД Дора Андреева завърши с коктейл и много добро настроение.

 

Шоурумът на Sensi Scandia може да откриете на адрес: Вертиго Бизнес Тауър, бул. България №109, София.

 

 

 

 

 

 

 

Назад към всички статии