КУПИ СЕГА, ПЛАТИ ПОСЛЕ

24/11/2016 Всички, Интересни новости
КУПИ СЕГА, ПЛАТИ ПОСЛЕ

Скъпи клиенти,

 

Искате да се възползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата Ви остават няколко дни?

 

От днес, можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата услуга ‘Плати После’ – правите поръчка днес, получавате стоката и плащате до 15 дни след датата на доставка без никакво оскъпяване. ’Плати После’ е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако сте пълнолетни, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с ‘Плати После’ е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер. Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

 

1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.

 

2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона "Поръчай".

 

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘Плати После’. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

 

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

 

5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване. Ако нямате възможност да платите своята поръчка в гратисния период, имате възможност да разсрочите плащането си на вноски. В Заявлението за покупка с ‘Плати После’ посочвате удобен за Вас срок на погасяване след изтичане на 15 дневния гратисен период. Плащане може да извършите по някой от следните начини: https://platiposle.bg/howtopay Пазарувайте лесно, бързо и сигурно с ‘Плати После’!

 

 

 

Назад към всички статии