КАК ДА НАМЕРИШ ПРАВИЛНИЯ МАТРАК ЗА ТЕБ

ВСИЧКИ, ДРУГИ |
КАК ДА НАМЕРИШ ПРАВИЛНИЯ МАТРАК ЗА ТЕБ

Как да пазаруваш, когато търсиш нов матрак

 

Най-вероятно си претърсвала интернет или може би дори си била достатъчно смела, за да посетиш няколко магазина за матраци или мебели. С всички видове матраци, пружини, латекс, мемори пяна, основи, спирали и други, това може да бъде доста натоварващо. Но всъщност никога не е имало по-подходящо време за пазаруване на матрак. А напредъкът в индустрията го направи по-лесен от всякога.

 

Основни правила за пазаруване на матраци

 

  • Не се напрягай и не бързай. Има толкова много налични ресурси.
  • Разгледай предпочитанията си за сън. Направи списък как спиш и как спи партньорът ти и започни оттам.
  • Не бъди притисната. Можеш да посетиш магазините на TED BED, за да откриеш предпочитанията си за твърдостта, типа и стила на предпочитания от теб матрак, но няма нужда да се чувстваш притисната да купуваш веднага.
  • Знай бюджета си и се придържай към него. Цените варират, така че бъди готова да бъдеш твърда.
  • Не винаги вярвай на всичко написано онлайн. В интернет можеш да намериш много информация и съвети от други потребители и клиенти, но не е задължително тяхното мнение да пасва на твоите предпочитания. Проверявай източниците си и сравнявай, за да извлечеш най-много ценна информация.

 

Какви са тези легла, доставени в кутии, които продължавам да виждам онлайн?

 

Ако си правила някакво проучване онлайн, непременно си видяла най-новата тенденция в индустрията за матраци - матракът с мемори пяна, който поръчваш онлайн, доставен точно до входната ти врата. Нашите матрици TED BED спечелиха звездна репутация през последните години, като предоставят изключително преживяване на съня, изпратено по пощата за клиенти из цялата странa.

 

Защо да купя матрак онлайн?

Разбираме, че може би имаш някакви резерви относно закупуването на матрак, който не си успяла да изпробваш на място в нашите магазини. Но онлайн всичко е по-лесно. Да седиш на легло или да лежиш на легло в осветена с флуоресцентна светлина зала за десет минути не е добър показател за това как всъщност ще спиш на матрак.

 

 

За да видиш как един матрак ще повлияе изцяло на съня ти, трябва да го изпробваш в собствената си домашна обстановка и да имаш пълноценно изживяване за сън за няколко нощи, за да усетиш наистина всички предимства на матрака. Разгледай нашите предложения на https://ted.bg.

 

Как е възможно да навиеш или да поставиш матрак в кутия?

 

Напредъкът в технологиите на мемори пяна промени производството на матраци изцяло. Матраците с мемори пяна като TED BED са компресирани и добре запечатани. Те са едновременно трайни и достатъчно гъвкави, за да бъдат валцувани, опаковани и доставени безопасно до вашия дом. Няма повече търговци под напрежение, които висят над теб, докато се преструваш, че лежиш удобно на пружинен матрак в средата на изпълнен със светлина шоурум.

 

Как матракът запазва формата си?

 

Многобройните слоеве пяна, които използваме в нашите матраци TED BED са уникална комбинация от мемори и полиуретанова пяна, които могат да се валцуват, компресират и запечатват за по-лесно доставяне. След като отвориш своя матрак от TED BED, той моментално започва да диша и да се разширява в първоначалната си форма. За максимален комфорт и производителност, остави матрака да се разширява за 24 часа, преди да спиш на него.

 

Колко дълго един матрак от мемори пяна може да остане опакован?

 

Закупуването на матрак от TED BED онлайн е уникално преживяване. Никога не трябва да се притесняваш за това, седейки в шоурум или склад. Tъй като твоят матрак е изработен и изпратен по поръчка, няма нужда да се притесняваш, че пяните ще загубят целостта си в резултат на пресоване и съхранение твърде дълго.

 

Матраците TED BED са проектирани и изработени да осигурят пълна почивка и възстановяване с максимална подкрепа и контуриране на тялото. Нашият екип работи с топ професионалисти, за да разработи всички матраци и аксесоари от нашата богата гама от продукти. Разполагаме с различни видове и плътности пяна, които да създадат най-добрата комбинация от подкрепа и комфорт.

0 Коментара