ХОРАТА СПЯТ ЩАСТЛИВО С TED ВЕЧЕ И В ГРУЗИЯ

20/07/2018 Всички
ХОРАТА СПЯТ ЩАСТЛИВО С TED ВЕЧЕ И В ГРУЗИЯ

Пътеката до поредна дестинация в световната карта на брандът TED е прокарана. Нашите продукти вече ще радват и грузинските потребители, като те ще имат възможност да се насладят на едни от най- класните модели от хотелската колекция на TED, а също и на удобни и изгодни продукти, които са лидери  в нишата си и предлагат най-добртото съотношение качество/цена.

 

На местно ниво TED си партнира с местната верига GORGIA. GORGIA e на пазара от 20 години и има 8 магазина във всички големи градове в страната. Веригата е тип Направи си сам и предлага всичко- от инструменти и паркети, до аксесоари за банята, кухнята и градината.

 

TED ще бъде представен както в местната верига на компанията, предлагайки комфортни и качествени модели на достъпни цени, така и в изискания шоурум LUSSONI, Тбилиси. В LUSSONI TED ще продава висок клас матраци насочени предимно към B2B клиентите в хотелския бранш. Ще запознаем пазара разбира се и с нашата перла и най-продаван продукт в последните 10 години в България- матракът Favourite Nova Orthopedic, който има сертификат за качество от немската лаборатория LGA и е регистриран като медицинско изделие от Българска Агенция по лекарствата.

 

На 06.07.2018 Ралица Шишкова и Георги Джоков от Междунарния отдел на Тед-Бед присъстваха на официалното откриване на луксозния шоурум в Тбилиси.

 

Грузия, TED ви поздравява!

 

Спете удобно. Мечтайте повече.

 

 

 

Назад към всички статии