ЗАЩО ТРЯБВА СИ КУПИШ НОВИ ЧАРШАФИ... СЕГА!

11/05/2017 Всички, Други
 ЗАЩО ТРЯБВА СИ КУПИШ НОВИ ЧАРШАФИ... СЕГА!

Пролетта отдавна дойде и сега лятото наближава! А това означава, че е време да "почистиш" под леглото си, да изхвърлиш натрупаните боклуци и ненужни вещи по рафтовете и да се подготвиш за новия сезон. Знаеш, че, красиви комплекти за спално бельо, както и добри възглавници никога не са излишни. Винаги е добра идея да си купиш нови чаршафи!

 

В случай, че имаш нужда от допълнителна причина да си подариш нов комплект спално бельо, ние ти даваме няколко добри такива:

 

1. Става ли ти супер горещо посред нощ? Изхвърли най-накрая старите си чаршафи и ги замени за нещо наистина качествено. Спалните комплекти на TED са направени от висококачествени памучни влакна и са изтъкани по начин, който поддържа комфорт през цялата нощ. Можеш да откриеш разнообразие от десени и цветове, осигуряващи стилен завършек на твоята спалня. Разгледай нашите предложения и избери своите нови чаршафи тук.

 

2. Пране? Отложи го още един ден. Просто сложи новия свеж комплект, без да се налага да се занимаваш със старите чаршафи, които със сигурност имат по някоя дупчица тук-там.

 

3. Никога не можеш да разбереш как да сложиш чаршафите по правилния начин. Възможно ли е изобщо? Спалните комплекти на TED се поставят супер лесно. Така, можеш да прекараш по-малко време в оправяне на леглото и повече време под завивките.

 

4. Обичаш да си поръчваш закуска, обяд и вечеря за доставка в леглото, нали? Вместо всеки път да си избираш бели чаршафи, има по-лесен начин да замаскираш трохите. Новите цветни десени спални комплекти на TED са произведени от висококачествен фин памучен плат, нежен и деликатен към кожата, създаващ усещане за мекота и комфорт.

 

 

5. Да не би твоят партньор да е от хората, които заемат цялото легло? Време е и ти да получиш своето, като избереш нови чаршафи.

 

6. Гостите ти обичат да те изненадват като те посещават без да предупреждават. Не е нужно да се притесняваш за подготовката на допълнителното легло за тях, когато имаш резервен комплект под ръка.

 

7. Твоите чаршафи са по-стари, отколкото можеш да си спомниш. Време е…

Назад към всички статии