ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ПОДАРЪК

06/04/2017 Всички, Други
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ПОДАРЪК

Учените са установили три от най-стресиращите събития в живота: сватбата, развода и преместването в ново жилище. За наша огромна изненада, размяната на подаръци дори не е в топ 10.

За да избегнеш стреса и притеснението, чудейки се какво да подариш за рождения ден или друг личен повод на важен за теб човек, просто подари TED възглавница. Ето защо:

 

1. Размерът няма значение.

 

Стандартният размер за възглавница се вписва за всяко легло. Не е нужно да се притесняваш дали е малък, среден или голям размер.

 

2. Всеки човек спи.

 

Когато подариш възглавница на някого, ще избегнеш опасността, че няма да се използва. Това не е сокоизстисквачка или фритюрник. Дори хората страдащи от хронично безсъние спят от време на време – а чрез избора на възглавница, ти дори можеш да им помогнеш да спят по-добре.

 

3. Не е нужно да се чудиш за цвета.

 

Освен за поводи като сватба, бялото винаги е подходящо. Твоята приятелка, роднина или колега вече са мислили по екзистенциалния въпрос, как чаршафите да си отиват с тапетите. Не можеш да сбъркаш с възглавница TED. Ще пасне на всеки интериор и ще реши каквито и да било индивидуални нужди.

 

 

4. Няма да се подиграват на подаръка ти.

 

Възглавниците са безобидни. А ароматизираната свещ, която мирише ужасно? Грозна рамка за картина или някакъв неподходящ ваучер - не може да се каже същото за този тип подаръци.

 

5. Дори и най-претенциозният човек ще я хареса.

 

Възглавниците на TED са създадени с цел да бъдат удобни за всякакъв тип нужди. Човекът, на когото ще правиш подарък, може да спи по гръб, на една страна, по корем или различно всеки път. Ние предлагаме възглавници, които да са комфортни във всяко положение, без значение колко се върти човек.

 

6. Може би ще допринесеш за развитието на една щастлива любовна връзка…

 

Когато няма ставания по нощите, няма да има и мрачни сутрини. А ако можеш да помогнеш и за това, половинката да не взима цялата завивка, ще да бъдеш безценен приятел.

 

7. Не е нужно да ходиш чак до магазина.

 

Сега е толкова лесно да си поръчаш TED възглавница. Можеш да го направиш по всяко време на нашия сайт http://ted-bed.com. Доставката е безплатна и пристига до вратата ти. Разгледай нашите неустоими предложения и избери подарък!

 

 

Назад към всички статии