TED ЗАЕДНО - РАБОТИМ И СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ КАТО ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО

22/04/2019 Всички, HR блог
TED ЗАЕДНО - РАБОТИМ И СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ КАТО ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО

През изминалия уикенд, в ТЕД се проведе първия по рода си Празник в чест на служителите на Компанията – хората, без които името ТЕД не би имало същия смисъл. Отпразнувахме това, че всички заедно изпълваме ТЕД с живот, заедно творим и помагаме на хората в България и по света да водят по-пълноценен живот.

 

 

Събитието се проведе под наслов ТЕД Заедно и се състоя на 20.04.2019 г. в двора на Фабриката на ТЕД. Празникът започна с подарък за всеки включил се служител – тениска със специално изработено за повода лого – ТЕД Заедно. В духа на екипната работата всички присъстващи се обединиха и изписаха с телата си логото ТЕД, в първия по рода си за Компанията жив надпис, след което се отдадоха на спортни надпревари и игри. 

 

ТЕД-БЕД е фирма, която високо цени семейството и по този повод децата на служителите също бяха поканени да се включат в празника. Събралата се група малки и големи малчугани създаде едно прекрасно настроение, изпълнено със смях и игри. Децата рисуваха с тебешири, тичаха след топки и играха на гоненица, докато техните родители премериха силите си на тенис на маса и федербал.

 

 

 

 

На събитието беше представен един изключителен колаж, събрал лицата и мислите на най-ентусиазираните служители на фирмата, взели участие в конкурса „Какво е ТЕД за мен“. Думи като „семейство“, „дом“, „страст“ и „вдъхновение“ бяха най-често цитирани от служителите на Компанията. Положителния заряд от него се пренесе и върху един пъзел, придобил вида на шедьовър благодарение на задружните усилия на хората на ТЕД – всеки участник в празника получи възможност да запише върху своето парче от пъзела думата, с която би описал ТЕД.

 

 

 

 

 

Лекият дъжд не попречи на доброто настроение и типично в народния Български дух беше прогонен с право хоро. Докато под дъжда се виеше хоро, а на сушинка тенис надпреварата ставаше все по-ожесточена, най-гладните се бяха наредили на опашка пред кулинарната атракция на събитието – невероятно вкусни, приготвени на момента бургери. Бургерите бяха дело на търговския представител на ТЕД Кристиян Матев, бивш участник в Мастър Шев България, и екипът му страхотни майстор-готвачи ( включително Стелиан Тибериус „Куку“, също участник в кулинарното шоу).

 

 

В края на събитието всеки от участниците в спортните надпревари и хората получи символичен подарък – медал на победител, тъй като когато нещата се правят задружно и с настроение, всеки е победител. Положителния заряд и прекрасното настроение от това събитие ще послужат като вдъхновение за нови събития, в който Заедно хората на ТЕД ще се забавляват и творят.

 

Назад към всички статии