TED В СЪТРУДНИЧЕСТВО С ГОЛЯМАТА МЕЖДУНАРОДНА МЕБЕЛНА ВЕРИГА KIKA

12/11/2018 Всички, Интересни новости
TED В СЪТРУДНИЧЕСТВО С ГОЛЯМАТА МЕЖДУНАРОДНА МЕБЕЛНА ВЕРИГА KIKA

Кика e австрийска мебелна верига, основана в далечната 1973 и към днешна дата разполага с 28 филиала в Австрия и 21 филиала в Централна и Източна Европа – Унгария, Чехия, Словакия и Румъния. За Кика работят повече от 2.400 служители, които компетентно и с внимание се грижат ежедневно за многобройните клиенти на фирмата.

 

 

TED в сътрудничество с KIKA Унгария

 

Лидерът в производството на матраци и легла на българския пазар гледа все по- смело към завоюване на позиции на чуждестранните пазари, а Унгария е една от ключовите дестинации.

 

TED успя да спечели доверието на голямото име Kika с качествената си продукция и възможност за мащабно производство. Логична стъпка в изграждането на солидни и успешни отношения беше обучението на консултантите на веригата на местна почва.

 

През октомври служителите от КИКА посетиха производствените фабрики на Ред Спрингс и ТЕД БЕД в България и се запознаха детайлно с портфолиото от продукти, някои от които което вече са в продажба в унгарската верига.

 

Благодарение на усмихнатите и позитивни колеги от КИКА, ние в TED не се съмняваме в успеха и сме сигурни, че ще продължим добрия си опит на унгарския пазар.

 

ЧЕТИ ОЩЕ ПО ТЕМАТА :  TED ОТКРИВА НОВ ШОУРУМ В УНГАРИЯ

 

 

 

За компания "ТЕД-БЕД" ЕАД:

 

Компанията е част от ТЕД Капитал холдинг, състоящ се от 10 компании, опериращи в различни бизнес области – производство на матраци, пружини, машиностроене, търговия с керамични продукти, карго транспорт, строителство, верига магазини и медийна агенция, като ТЕД е най-голямата в холдинга.

 

ТЕД БЕД ЕАД е водещ европейски производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с повече от 20 години опит в тази сфера и с разнообразно портфолио от качествени и доказали се на пазара продукти за сън. ТЕД разполага с изцяло обновена производствена база, разположена върху 29 000 кв.м. площ, с годишен производствен капацитет от 1 600 000 артикула и складов капацитет от 20 000 артикула. Машинното оборудване включва марки като Масиас, Мамут, Итън, Ламит. Компанията е сертифицирана по международен стандарт ISO 9001: 2015, придобила е също OEKOTEX за матраци и LGA сертификат от престижна германска лаборатория за някои от най-популярните си модели,  има регистрирани множество търговски марки и патенти.

 

Марката TED има водеща позиция на българския пазар и същевременно изнася продукция в около 30 чуждестранни пазари - Германия, Холандия, Румъния, Унгария, Малта, Република Хърватска, Гърция, Индия, Канада, Тайланд, Южна Корея, Япония, Австралия, Малдиви и др. ТЕД БЕД ЕАД има дългогодишни и добре изградени традиции в партньорствата с хотелиерския бизнес. Благодарение на специално създадената хотелска серия, обособена в различни категории, фирмата е оборудвала водещи вериги, както в страната, така и в чужбина.

 

Мисията на TED е да допринесе за по-добър живот, подобрявайки уюта и комфорта в най-личното пространство във всеки дом.

Назад към всички статии