ТЕД-БЕД С НОВ HR ДИРЕКТОР

13/09/2019 Всички, HR блог
ТЕД-БЕД С НОВ HR ДИРЕКТОР

ТЕД-БЕД ЕАД започва историята си преди 30 години като малка семейна фирма, която цени служителите си и ги прави част от нещо цяло, част от едно семейство. Днес ТЕД вече не е малка фирма, а известен из цяла България и надлъж и нашир по света бранд, но все така продължава да възприема хората си като най-ценния си капитал. За нас е важно не просто да имаме служители, които изпълняват поставените си задачи, а да продължаваме да градим екип, в който неизменно да присъстват уважение, подкрепа и сплотеност.

 

Основна роля за това играе отдел Човешки ресурси. Това е един отдел, който през годините се е променял и оформял като важен елемент в работата на фирмата. Човешки ресурси е отделът, който се стреми да прави ежедневната работа на служителите интересна и смислена, да допринася за хармоничните взаимоотношения във фирмата и да предизвиква усмивки у хората.

 

Управлението на отдел Човешки ресурси е предизвикателна задача, която от началото на септември месец се поема от Марта Джамбазова – Директор Човешки ресурси на ТЕД-БЕД. Марта е завършила висшето си образование във Великобритания, като възпитаник на Durham University. Магистърската степен по Мениджмънт ѝ позволява да вниква в различните аспекти на бизнеса в дълбочина. Марта вярва, че постоянното усъвършенстване и персонално развитие е единствения път нагоре, затова и в момента продължава образованието си в Chartered Institute of Personnel Development.

 

През годините, в които Марта е част от екипа на ТЕД, тя се е докоснала отблизо до различни отдели и дейности на фирмата, което прави погледът ѝ върху нуждите на компанията по-цялостен и комплексен. Желанието ѝ е да осигури постоянно подобряващи се условия за работа на служителите на ТЕД, и все повече от тях да могат да определят ТЕД като свое семейство, като място, където се чувстват сигурни, разбрани, подкрепени.

Назад към всички статии