ТЕД БЕД ЕАД Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИТОР ЗА РЕГИОН ПЛОВДИВ, 2017

16/12/2017 Всички, Събития
 ТЕД БЕД ЕАД Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИТОР ЗА РЕГИОН ПЛОВДИВ, 2017

Пловдивска област е най- бързо развиващата се област в България. Новооткритите работни места за последната година са повече отколкото в цяла Северна България, а фирмите от региона отчитат многомилионни инвестиции.

 

Управата на град Пловдив награди 14 компании за техния значим принос в развитието на бизнеса в града.

 

"Хубавото и много радващо е, че виждам силен интерес за инвестиции на наши, местни, пловдивски компании", коментира Тотев. По думите му това ще позволи на пловдивския бизнес да удвои пазарите си, да се развива, да увеличи броя на заетите. Затова и фокусът на Общината през следващата година ще е да подпомага местни компании, компании, ситуирани в града, за да стане Пловдив още по-добро място за живот и още по-привлекателно място за инвестиции.“

 

ТЕД БЕД ЕАД е една от наградените компании с приз Стратегически Инвеститор за регион Пловдив, 2017.

 

Признателни сме за отличието и гледаме смело напред, като желанието ни е да развиваме и да продължим да разрастваме успешния си бизнес.

 

За компания ТЕД БЕД ЕАД: Компанията е част от холдинг ТЕД Капитал, състоящ се от 10 компании, опериращи в различни бизнес области – производство на матраци, пружини, машиностроене, търговия с керамични продукти, карго транспорт, строителство, верига магазини и медийна агенция, като ТЕД е най-голямата в холдинга.ТЕД БЕД ЕАД е водещ европейски производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с повече от 20 години опит в тази сфера и с разнообразно портфолио от качествени и доказали се на пазара продукти за сън.ТЕД разполага с изцяло обновена производствена база, разположена върху 30 000 кв.м. площ, с годишен производствен капацитет от 1 600 000 артикула и складов капацитет от 20 000 артикула. Машинното оборудване включва марки като Масиас, Мамут, Итън, Ламит. Компанията е сертифицирана по международен стандарт ISO 9001: 2015, придобила е също OEKOTEX за матраци и LGA сертификат от престижна германска лаборатория за някои от най-популярните си модели. Kомпанията има регистрирани множество търговски марки и патенти.

 

 Марката TED  има водеща позиция на българския пазар и същевременно изнася продукция в около 30 чуждестранни пазари - Германия, Холандия, Испания, Малта, Република Хърватска, Словения, Унгария, Естония, Гърция, Индия, Тайланд, Корея, Япония, Австралия и др.През изминалите години компанията е регистрирала множество търговски марки и е отличена с редица награди от различни изложения.Мисията на TED е да допринесе за по-добър живот, подобрявайки уюта и комфорта в най-личното пространство във всеки дом.

Назад към всички статии