OЩЕ ПО-КРАСИВА ЗА ВЕЛИКДЕН С НЯКОЛКО ТРИКА ПРЕДИ ЛЯГАНЕ

12/04/2017 Всички, Други
OЩЕ ПО-КРАСИВА ЗА ВЕЛИКДЕН С НЯКОЛКО ТРИКА ПРЕДИ ЛЯГАНЕ

Ето че дойде време за най-цветния празник в годината – Великден! Боядисване на яйца, шоколадови зайци, козунаци, подаръци за най-близките, непрестанно готвене и всичко това събрано на едно в един уикенд. Докато си подготвяш списъка със задачи и проверяваш дали не си изпуснала нещо, осъзнаваш, че е много трудно да намериш време,в което да си починеш и да се разкрасиш, а това играе ключова роля, за да усетиш празника и за себе си пълноценен. Обаче с няколко бързи трика спестяващи време, ние ти гарантираме, че ще се събудиш освежена, изглеждаща отпочинала, енергична и готова да се заемеш със задачите около Великден!

 

В спалнята

 

Поддържането на подходяща температура по време на сън е от съществено значение. Случвало ли ти се е да се събудиш посред нощ, за да намалиш температурата на отоплението, а после да ти е супер трудно да заспиш отново? Високата температура в спалнята може да доведе до лош сън, оставяйки те да се чувстваш и дори да изглеждаш изморена и подпухнала на следващата сутрин. Препоръчително е да избереш матрак, който да поддържа комфортна температура по време на сън, за да не се събуждаш изпотена през нощта. Нашите TED матраци са изключително подходящи, когато става дума за пълен релакс и максимум удобство, а за да се чувстваш най-добре, хубавият матрак е всичко.

 

Поглези се

 

Добави още 20 минути сън сутрин, като подготвиш косата си предишната вечер. Направи си две свободни плитки, като разделиш косата на път по средата и ги фиксирай с фуркети или фиби, а не с ластик, за да се избегнеш чупката в косата. Ще се събудиш с естествено чуплива коса, която със сигурност ще издържи до празничната вечеря.

 

 

На една ръка разстояние

 

Запаси нощното си шкафче с подходяща козметика: възстановителен лосион за ръце, ексфолиант за устни, нощен крем – всичко, от което твоят ритуал преди лягане има нужда. Когато имаш всички твои любими продукти на едно място, ще е много по-лесно да си легнеш, да си сложиш колкото е необходимо и да изгасиш лампите.

 

Не на електрониката

 

Просто кажи “Не” на електрониката в спалнята! Телевизор, мобилен телефон и други стимулиращи екрани отвличат вниманието и ти пречат да заспиш спокойно. Вместо това се гушни с книга или слушай аудио медитация, за да ти помогне това да се отпуснеш и да заспиш по-бързо.

 

 

Миглите

 

Можеш да пробваш процедура по удължаване на миглите преди празниците - те издържат от шест до осем седмици и са лесни за поддръжка, а освен това винаги ще се събуждаш свежа и добре изглеждаща - не се изисква спирала. Независимо дали ходиш без грим или се готвиш за парти, ще има една стъпка по-малко в ежедневния ти ритуал за красота.

 

 

Назад към всички статии