КАК ДА СЪЗДАДЕШ МЕЧТАНАТА ДЕТСКА СПАЛНЯ

28/03/2017 Всички, Други
КАК ДА СЪЗДАДЕШ МЕЧТАНАТА ДЕТСКА СПАЛНЯ

Помниш ли добрите стари времена, когато беше малко дете и алармата "време за лягане" представляваше драма, от която искаше да се измъкнеш с цената на всичко? От тогава много неща са се променили, нали? Сега, това да се шмугнеш в леглото след дългия ден е момент, който очакваш с нетърпение почти толкова, колкото и шоколадов десерт. И все пак, какво се случва, когато трябва да сложиш детето (на което много му се играе, точно в този момент) да спи, а ти си вече полузаспала? Е, виж тези няколко съвета, за да направиш детската стая рай за сладки сънища:

 

Между другото това не е толкова просто, колкото си мислиш. Понякога,за да постигнеш добри резултати, отнема повече от плътни розови завеси на еднорози и няколко книжки с приказки за лека нощ.

 

 

1. Не икономисвай от качеството на матрака: Не забравяй, че твоето дете е човешко същество като всяко друго и ще спи най-добре на висококачествен матрак и хубави чаршафи. Разгледай възможностите от TED в нашите магазини и онлайн на нашия сайт и направи уютен кът за спане на твоето съкровище.

 

2. Скрий всички играчки (Не завинаги, разбира се): Когато дойде време за лягане, провери дали всички електронни джаджи са прибрани, а играчките са сложени да спят в техните контейнери. Хубаво е да помислиш за шкаф, който може лесно да се ползва за времето от детската градина до тийнейджърството, а защо не и за следващото поколение.

 

 

3. Постави завеси или щори: На всеки му е трудно да подремне следобед, когато слънцето свети в очите. Помисли за ролкови щори от плат или завеси в топли цветове, за да допринесат стил и функционалност в спалнята на твоето дете.

 

4. Включи няколко пухени приятели: Въпреки че играчките за ръце могат да бъдат доста непривлекателни за много родители, можеш с помощта на няколко плюшени играчки, да направиш прехода към това детето да се научи да спи само безпроблемно.

 

 

5. Освежи пространството като го пребоядисаш: Помниш ли, когато рисуваните облаци по тавана бяха последният писък на модата? Е, ние не ти препоръчваме да отидеш чак толкова далече, но боядисването на детското пространство в неутрални тонове ще постигне същия ефект. Ние ти препоръчваме успокояващ пастелен син или зелен цвят, който да компенсира ярките цветове, с жълти акценти на места в самата стая.

Назад към всички статии