ИСТОРИЯ ЗА МНОГО УСМИВКИ И ЕДНО КОЛЕДНО ПАРТИ

14/01/2019 Всички, HR блог
ИСТОРИЯ ЗА МНОГО УСМИВКИ И ЕДНО КОЛЕДНО ПАРТИ

Изминалата 2018 г. беше най-успешната година досега за TED. Този успех дължим на нашите неуморни служители, без чиито усилия нашите продукти не биха могли да достигнат до клиентите ни.

 

Всяка година, в навечерието на Коледа, всички в TED празнуваме постигнатото през годината, пожелаваме си бъдещи успехи и си спомняме най-интересните перживявания от годината. 2018 г. не беше изключение от тази традиция – на 15 декември фирмата се събра за едно необичайно, цветно и щуро Коледно парти с предизвикателната тема Карнавал.

 

Всички служители и гости бяха приветствани в ресторанта от нашия весел дядо Коледа, който раздаваше карнавални аксесоари и добро настроение. За доброто настроение се погрижиха и нашите очарователни водещи: Ралица Шишкова и Илиян Миланов. В началото на вечерта имахме удоволствието да чуем и приветствените думи на г-н Елин Тодоров – главен изпълнителен директор на TED-BED.

 

Програмата за вечерта беше подготвена с изненади и предизвикателства за всички присъстващи – традиционната томбола на партито включваше закачки под формата на въпроси и предизвикателства към всички 12 изтеглени печеливши, след което бяха раздадени и подаръците. 

 

 

За трета поредна година станахме свидетели и на талантите на нашите служители: TED STARS 2 2018 събра на сцената чудесните изпълнения на Оркестър Еднолицеви, танцова формация Медец, Васил Цветилов и танцова формация Блубери. Изпълненията бяха оценени от публиката и наградени както следва:

 

  1. Оркестър Еднолицеви
  2. Васил Цветилов
  3. Танцова формация Медец

 

 

 

И понеже Коледното парти е повод за веселие, TED даде още една награда в един друг конкурс, а именно този за най-добро Коледно селфи на екип. Борбата за първото място беше особено ожестоточена, като финалисти бяха щурите колеги от отдел ВТО и веселите колеги от отдел Покупки, Нено Лазаров и един особено симпатичен Снежен човек. Дали заради Снежния човек или снежната дегизировка на момчетата, снимката на отдел Покупки отнесе сладката награда в своя офис.

 

Назад към всички статии