ЕКИПЪТ НА ТЕД ИЗПРАТИ 2021 Г. ЗАДРУЖНО

04/01/2022 HR блог
ЕКИПЪТ НА ТЕД ИЗПРАТИ 2021 Г. ЗАДРУЖНО

Изминалата 2021 година беше в много отношения предизвикателна и трудна, но също така и поучителна. Благодарение на необходимостта да се спазва социална дистанция ние се научихме да ценим контакта с близки, познати, роднини, колеги и да намираме нови начини за близост. През втората половина на годината всички ние в ТЕД доказахме на себе си, а и на хората около нас, че можем да бъдем съпричастни, да помогнем и да докоснем сърцата и душите на хората около нас чрез делата си.

В ТЕД благотворителните базари са Коледна традиция от години, но през изминалата година обединихме силите си не веднъж, а два пъти около една кауза, близка до повечето от нас. Организирахме два благотворителни базара в подкрепа на хора с онкологични заболявания: в първия базар творенията на талантливите сред нас бяха насочени към нуждите на учениците по случай първия учебен ден, а във втория, както повелява традицията всички майсториха на Коледна тематика.

Тези социални събития дадоха поле за изява на творците на ТЕД, които ни изненадоха с красиви, старателно изработени несесери, чанти, моливници, Коледни картички и украшения. През 2021 г. благодарение на усилията на нашите творци и ентусиазма на целия ни екип успяхме да съберем над 3000 лв за нашата кауза.

Да бъдеш част от екипа на ТЕД не е просто работа, това е привилегия, сигурност и подкрепа.

Започваме 2022 г. с поглед напред, с очаквания за по-добра, по-здрава и по-продуктивна година; а добрите дела ни зоват!

Назад към всички статии