ЕКИПЪТ НА ТЕД ОТБЛИЗО: ПЕТЪР ПАЯКОВ, ГЛАВЕН ОПЕРАТИВЕН ДИРЕКТОР

12/02/2019 Всички, HR блог
ЕКИПЪТ НА ТЕД ОТБЛИЗО: ПЕТЪР ПАЯКОВ, ГЛАВЕН ОПЕРАТИВЕН ДИРЕКТОР

Длъжността, с която стартирах в ТЕД-БЕД ЕАД беше младши асистент Международни продажби във Външнотърговски отдел през 2007. Работата ми се състоеше в търсене на нови пазари и анализ на текущите клиенти.

 

2010 г. ми беше поверена позицията Мениджър качество, която откри много нови и предизвикателни хоризонти за мен. Качеството и иновациите винаги са били приоритет на ТЕД, което мотивира стремежа ми за внедряване на по - добра организация и професионална работна среда. През 2009 г. ТЕД-БЕД се сдоби с нова фабрика и новите производствени процеси и технологии целяха създаването на висококачествени продукти, които да утвърдят лидерската ни позиция в Качеството.

 

През 2011 г. година ръководех проект за внедряването на ERP система в ТЕД, както и в още две фирми от холдинга. След внедряването на системата постигнахме по-голяма ефективност в организацията и нови възможности за развитие на фирмата. Служителите се стимулират да показват личните си качества, предоставяме им възможности за йерархично и личностно развитие.

 

От 2015 г. съм Главен Оперативен Директор на ТЕД-БЕД ЕАД. Позицията ми е изискваща и предизвикателна, отговорностите и очакванията са големи. Екипът, с който разполага фирмата е знаещ, можещ, търсещ и искащ. Очаквам всички предизвикателства пред ТЕД да бъдат посрещнати и решени подобаващо. За себе си мога да кажа, че съм коректен, организиран и високо мотивиран човек. В работата си винаги търся екипност и постигането на високи резултати.

 

Благодарен съм на компанията и на целия екип за доверието и подкрепата.

Назад към всички статии