ЕКИПЪТ НА ТЕД ОТБЛИЗО: ДИАНА ХАРЛОВА, ГЛАВЕН ОПЕРАТИВЕН ДИРЕКТОР

23/05/2019 Всички, HR блог
ЕКИПЪТ НА ТЕД ОТБЛИЗО: ДИАНА ХАРЛОВА, ГЛАВЕН ОПЕРАТИВЕН ДИРЕКТОР

За себе си мога да споделя, че съм вдъхновен човек, който обича предизвикателствата и риска, търсещ истинските неща във всичко, което прави. Колкото до формалния тон, позицията ми е Главен Оперативен Директор.

 

Част от магията ТЕД съм вече 13 години, години изпълнени с невероятна динамика и непрекъсната амбиция за развитие и покоряване на високи целиСтартирах в компанията с позиция асистент Външнотърговски отдел, отделът се състоеше от 2 човека. Липсваше днешния облик на организационна структура и процеси. Бях част от развитието на ТЕД и успоредно развивах своите качества и умения. Пътувах много и се запознавах с технологиите и тенденциите в бранша, прилагахме успешните практики при нас, но давахме и своя отпечатък в индустрията чрез иновативни продукти.

 

Успяхме да достигнем до днес, когато на матраци ТЕД спят хора от 37 държави по света.

 

Не спираме до тук, продължаваме да търсим непрекъснато усъвършенстване на процеси, продукти, технологии. Предизвикваме се с още по-високи цели и нови проекти.

 

Защо ТЕД? Защото са удобни, да, и заради това, защото твърдя, че сме категорични професионалисти в продуктите за сън. Но и нещо повече, в ТЕД намирам своя икигай, нещото, което ме мотивира, което ме събужда заредена с енергия всяко утро. А ТЕД - това са хората, те създават духа на компанията. Доста често отричам думата „ресурси“, защото не смятам, че служителите ни са ресурс, те са личности, заслужаващи уважение, добри условия за работа и развитие.

 

Мисията ни е да осигуряваме на хората по света качествен и здравословен сън за един по-добър живот.

Назад към всички статии