ДЕЦАТА НА TED ПРАЗНУВАХА 1-ВИ ЮНИ

18/06/2019 Всички, HR блог
ДЕЦАТА НА TED ПРАЗНУВАХА 1-ВИ ЮНИ

Отмина поредния празник на Детето, и за поредна година той беше отбелязан и в TED. Децата на служителите на ТЕД-БЕД участваха в прекрасен и весел празник във Фабриката на фирмата.

 

 

Празникът се превърна в истински весело изживяване – децата тичаха, скачаха върху матраци, похапваха домашни вкусотии (приготвени от техните родители) и играха забавни игри. Почерпката, по традиция за TED беше комбинация от плодове, осигурени от фирмата, и разнообразие от домашни сладки, соленки, питки, и разбира се – баница.

 

 

Детски празник без подаръци не може – всяко дете получи книжка и моливи за оцветяване и вкусни плодове. С усмивки и нетърпение децата разглеждаха подаръчетата си, докато почиваха от голямата игра.

 

По традиция, всяко детско празненство в TED обединява служителите в избрана благотворителна кауза. Този път всички служители имаха възможност да разгледат и закупят рисунки, изработени от деца, живеещи в SOS детско селище Трявна. Децата не останаха в сянка и избраха и закупиха своите фаворити, разбира се с помощта на родителите си.

 

Събраните 500 лв. са в помощ на детското селище в Трявна и ще бъдат използвани за облагородяването на условията, в които живеят децата.

Назад към всички статии