ЧЕРЕШКАТА НА TED - СЛАДКА НАДПРЕВАРА

18/03/2019 Всички, HR блог
ЧЕРЕШКАТА НА TED - СЛАДКА НАДПРЕВАРА

Световният ден на Жената за поредна година беше повод за усмивки и добро настроение във ТЕД-БЕД ЕАД. Изненада на работно място очакваше всяка Дама, работеща в ТЕД. В унисон с разцъфтяващата природа, атмосферата в ТЕД беше наситена с аромат на зюмбюли. И тъй като ТЕД е фирма, която цени високо служителите си и се стреми да се грижи за тях по най-добрия начин, освен цвете всички жени имаха възможност да се почерпят с приятно сладки био бисквитки.

 

Освен отбелязването на празника на 8.3.2019 г. в ТЕД се състоя и дебютното издание на кулинарния конкурс „Черешката на ТЕД: сладка надпревара“. Състезанието беше едно предизвикателство за Дамите на ТЕД да развихрят въображението си и да сътворят нещо вкусно, сладко и уникално, с което да впечатлят изцяло мъжкото жури.

 

 

Участничките в конкурса получиха кодови имена, олицетворяващи техния дух – Омайна, Блестяща, Прекрасна... След внимателна дегустация журито постави своите оценки и макар да излъчиха победител – шоколадовата торта на госпожа Омайна, резултатите показаха, че всички участнички са се представили страхотно.

 

Черешката на ТЕД е един конкурс, който смятаме да превърнем в традиционен, не само заради вкусните десерти, но и защото искрената радост на всички присъстващи, вълнението на участничките и позитивната атмосфера са неща, които ние смятаме, че трябва да се неразделна част от ежедневието в ТЕД. 

Назад към всички статии