9 НЕЩА, КОИТО МОЖЕШ ДА ПРАВИШ НА ЛЕГЛОТО СИ, ОСВЕН ДА СПИШ

22/01/2018 Всички, Други
9 НЕЩА, КОИТО МОЖЕШ ДА ПРАВИШ НА ЛЕГЛОТО СИ, ОСВЕН ДА СПИШ

Да живееш в по-голям град означава изобилие от нощен живот, много хора и много работа. Но за мнозина от нас това не означава много пространство. В този ред на мисли, в малките (макар и очарователни) апартаменти, всяка мебелима множество приложения. И по-специално леглото: То е полезно в повече ситуации, отколкото всъщност осъзнавате. Ако живееш в столицата, или го обмисляш, може би ще ти е полезно да знаеш, как можеш да използваш леглото си за различни цели.

 

1. Допълнителни място за сядане 

 

Липсата на пространство не е извинение за това да бъдеш лош домакин. Леглото и дивана служат за подобни цели в продължение на години, приемайки спящи и седящи гости. В някой друг живот може би би си помислила, че е странно, ако някой нов приятел ти предлага леглото си като място, където да преспиш, но вече сме по-мобилни от всякога.

 

2. За моментите, когато искаш да наваксаш

 

През годините много от нашите приятели и роднини се местят из цялата страна. След дълъг работен ден, се озоваваш в леглото си с малко свободно време, за да си спомниш забавни моменти и да си помислиш колко бързо е отлетяло времето. За щастие, комфортът на леглото ти е идеалното място, за да се настаниш удобно за дълго, дълго време и да се чуеш по телефона с любимите хора.

 

3. 100% забавление

 

Радостта от това да живееш сама дававъзможността да се забавляваш така, сякаш никой не гледа, освен ако нямаш нужда от нови щори, никой вероятно не гледа. Слагаш роклята с пайети, усилваш музиката и изпълнявам няколко любими песни на твоята сцена, упс, легло.

 

 

4. Когато си болна

 

Зимите в града са много неприятни. Всеки е болен и това разбиране винаги да ходиш на работа спомага за бързото разпространяване на микроби един на друг. Когато хванеш грип, взимаш лекарствата и салфетките,и хоп в леглото. Оставаш там за близкото бъдеще, докато се възстановиш.

 

5. Луди партита

 

Когато приятелите ти идват на гости, леглото винаги е на разположение за споделяне. След това, за сингъл дамите, има и възможност за романтична нощувка, когато леглото със сигурност се явява доста полезно.

 

6. Работа

 

Животът на професионалист на свободна практика е уникална комбинация от време вкъщи, време в движение и време за всичко останало. В натоварена седмица прекарва по-голямата част от времето в апартамента си, затрупана с работа, крайни срокове и желание, да изкара повече пари. Всички останали фриленсъри вероятно си мислят: "Имаш нужда от истинско работно място у дома". Но всъщност имаш нужда от възглавница.

 

 

7. Място, където да скриеш ценни вещи

 

Не само парите за рождения ден от баба се крият под леглото. По-социалните личности, се гордеят със способността си да организират невероятни партита в малко пространство. Това означава, че повечето от твоите притежания стават уязвими по пътя на унищожението на твоите пиянипознати, които се движат наоколо. Наградите, сантименталните бижута и ценнитеснимкиса на безопасно място под твоя матрак.

 

8. Скривалище

 

Всички ние имаме лоши дни. Когато не можеш да се справиш, най-вероятно предпочиташ да си останеш в леглото. Пространството си е само твое и така се чувстваш истински комфортно.

 

9. Приятелско напомняне

 

Сигурно си чувала,че трябва да цениш всеки ден. Когато се събудиш, освежена след съвършения си сън, се подготвяш за деня напред. Възможно е да възникнат предизвикателства, но ти можеш да се справиш с тях. Нещата може да се объркат, но ти се адаптираш. Ти си безупречна, скъпа.

Назад към всички статии